Hokej

Veľký hokejový sviatok vo Zvolene. Sily si zmerajú tímy zo Slovenska, Poľska aj Rakúska

Pod Pustým hradom opäť zažijeme Memoriál Pavla Zábojníka. Netradične skoro sú známe mená tímov, ktoré sa pobijú o víťaznú trofej.

Ilustračný obrázok k článku Veľký hokejový sviatok vo Zvolene. Sily si zmerajú tímy zo Slovenska, Poľska aj Rakúska
4
Galéria
Zdroj: TASR

Súčasťou hokejového leta vo Zvolene bude aj v tomto roku Memoriál Pavla Zábojníka. Už dvadsiaty ročník tradičného medzinárodného turnaja, sa uskutoční v termíne 16. – 18. augusta.

Organizátori sa v jubilejnom ročníku snažili priniesť divákom program, v ktorom sa stretne šesť kvalitných tímov z troch krajín a ich konfrontácia bude určite ťahákom pre všetkých hokejových fanúšikov. Netradične skoro, už v máji sú známe mená tímov, ktoré sa pobijú o víťaznú trofej.

Počas troch dní sa v deviatich dueloch hokejovým priaznivcom okrem domáceho HKM predstaví aj slovenský viacnásobný majster HC Košice, úradujúci šampión SR a účastník Ligy majstrov HC´05 Banská Bystrica, ďalej tradičný účastník, aktuálny majster Poľska a tiež účastník ligy majstrov GKS Tychy, trojnásobný víťaz EBEL-ligy KAC Klagenfurt z Rakúska a tradičný účastník tejto nadnárodnej súťaže, rakúsky Graz 99ers.

Foto: ilustračné

HKM Zvolen v OBRAZOCH
4
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: HKM Zvolen
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM