Eva Drugdová Rôzne Správy

Veľký PREHĽAD cien na zvolenskom kúpalisku: Koľko zaplatíme za obľúbené dobroty?

Najideálnejšie je tráviť letné dni niekde pri vode a najlepšie je mať v peňaženke aj pár eur na niečo pod zub. Zisťovali sme, koľko vás bude stáť občerstvenie na kúpalisku Neresnica.

Ilustračný obrázok k článku Veľký PREHĽAD cien na zvolenskom kúpalisku: Koľko zaplatíme za obľúbené dobroty?
21
Galéria
Foto: Eva Drugdová / Zdroj: Dnes24.sk

Mnohí z nás trávia radi prázdninové dni pri vode, či už prírodnej alebo pri bazéne. Po vodných radovánkach si však telo žiada občerstvenie a dobitie energie. Vybrali sme sa teda na zvolenské kúpalisko Neresnica. Nedávno sme vás oboznámili s jeho novinkami a teraz sme sa pozreli, koľko vás budú stáť dobroty v jednotlivých prevádzkach.

Na kúpalisku sa nachádza klasický bufet, v ktorom vám ponúknu nielen chladené nápoje, ale aj výber teplých jedál. Ako nás informoval prevádzkar Gebora, najesť sa tam môžete od 3 do 5 eur. Ponúkajú paniny, vyprážané jedlá s hranolkami a zo sladkých je to obľúbená wafla s nutellou. „Máme tiež čerstvo mletú kávu a ku nej koláče, na ktorých si dobre pochutíte,“ dodal Gebora.

Okrem toho sa môžete osviežiť čapovanou kofolou, ktorá vás vyjde na 1 euro. Ak si dáte radšej pivo, načapujú vám Kozla 10-tku za 1,20 eur. No a deti sa istotne potešia rôznemu doplnkovému tovaru či nanukom, z ktorých majú na výber dostatok.

Limonády a vegánsky burger

Tohtoročnou novinkou zvolenského kúpaliska Neresnica je však Beach bar a Vegánsky bufet. V plážovom bare si môžete pochutiť na rôznych limonádach z čerstvého ovocia, ktoré sú naozaj lahodné a stoja 1,90 eur. „Hoci ideme skôr do nealka, namiešame vám aj alkoholické koktejly ako napríklad Mojito či Cuba libre. Máme tiež vynikajúcu kávu, ktorá sa melie priamo v bare a chutí teda ako z pravej kaviarne,“ informoval nás barman Filip. Na espresso potrebujete pritom 1,20 eur. Osviežiť sa môžete aj čapovanými českými pivami, pričom desiatka vás vyjde 1,20 eur a dvanástka 1,40 eur.

Zaujímavý je vegánsky bufet, ktorý tam môžete taktiež nájsť. Hoci sa ho mnohí stránia, môže byť zaujímavé vyskúšať chutné jedlá bez mäsa. „Varíme v podstate všetko vegánske a máme aj bezlepkové placky, ktoré sú skoro ako lokše. Plnené sú zeleninovými zmesami,“ oboznámila nás s ponukou bufetu Anna Rakytová. Počuli ste už napríklad o vegánskych burgroch? Sú ochutené rôznymi zmesami z fazule alebo šošovice a veľký 300 gramový vás bude stáť 4,90 eur. Najesť sa tu však môžete aj lacnejšie a placky vás vyjdú na 2,90 eur. „Máme aj rôzne šaláty, smoothie, bagety a uvažujeme ešte o varenej kukurici. Uvidíme však, ako sa to vyvinie a o čo budú mať ľudia záujem,“ dodala Rakytová.

V priloženej galérii si môžete pozrieť zábery zo zvolenského kúpaliska!

V OBRAZOCH: Zvolenské kúpalisko Neresnica počas sezóny
21
Galéria
Foto: Eva Drugdová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM