Nicole Regecová Kultúra

VIDEO a FOTO: Mladí roztancovali zvolenské námestie. Reakcie divákov hovoria za všetko

Tanečná šou ako sa patrí! Mladí tanečníci zo zvolenskej skupiny Wanted nezostali nič dlžní svojmu menu. Umelci ohromili celé námestie a dokonca zaučili aj najmenších. Pozrite si, ako vyzeralo ich tanečné nasadenie!

Ilustračný obrázok k článku VIDEO a FOTO: Mladí roztancovali zvolenské námestie. Reakcie divákov hovoria za všetko
Foto: Nicole Regecová

Prvé zvolenské Nedeľné korzo sme vám už predstavili v plnej kráse a v obrazoch. Vystúpili na ňom na najmä spevácky umelci. Napríklad Natália Hatalová, známa najmä zo súťaže Slovensko hľadá Superstar alebo domáci raper Marks, ktorý previedol najnovšie songy z pripravovaného albumu. Ako jedno z hlavných čísel sa predstavila aj tanečná skupina Wanted, ktorá funguje pod vedením Štefana Chleba a nedávno oslávila jubileum 10 rokov fungovania.

„Aj napriek počasiu, ktoré strašilo nad námestím od začiatku korza, náš prišlo podporiť množstvo okoloidúcich divákov či známych. Vtedy sa tancuje vynikajúco,“ komentuje vzniknutú situáciu Chlebo. Jeho tanečníci svojimi číslami doslova nadchli celé námestie. Z neho sa počas ich vystúpenia ozývalo burácanie či potlesk.

Po tanečných choreografiách Štefan Chlebo z publika vytiahol na pódium kopu detí, ktorým priamo tam spravil zábavný tanečný workshop. „Teším sa, že všetci spolupracovali. Mali sme plné pódium malých talentov, ktorí bezprostredne opakovali tanečné kroky čo sme im previedli,“ vysvetľuje.

Počas worshopu sa však už nezadržateľne blížila búrka. Preto moderátor podujatia Radoslav Kuric v polovici čísla celé korzo rázne ukončil. „Program mal vygradovať vyhlásením najlepších tanečníkov a záverečným odprezentovaním choreografie Wanted tripple project. V tej sme spojili tanečníkov Wanted03 z našich troch miest – Zvolen, Lučenec a Žiar nad Hronom. Žiaľ, počasie prerušilo akciu. Teší ma však, že diváci stáli na námestí do poslednej možnej chvíle a verili spolu s nami, že sa mraky rozplynú,“ hovorí Chlebo. Ľudí ubezpečuje, že pokiaľ budú chcieť show ešte vidieť, tak najbližšie to bude možné 18. júna počas Dní Borovej hory.

Pozrite si videá a fotografie s ochutnávkou tanečných vystúpení Wanted!

Čítajte tiež:

VIDEO a FOTO: Deň sídliska Západ prilákal Zvolenčanov. Vydarenú akciu nepokazil ani dážď

Zábava, relax aj športové vyžitie. Čo všetko prinesie nový týždeň vo Zvolene?

Vystúpenie tanečnej školy Štefana Chleba na Nedeľnom korze
14
Galéria
Foto: Nicole Regecová
Vystúpenia tanečnej školy Štefana Chleba
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM