Jakub Forgács Rôzne

VIDEO: Úchvatná Kráľova Studňa. Nádhera pri Bystrici zachytená z vtáčej perspektívy

Čarovných miest v lone prírody nájdeme v okolí mesta mnoho. Teraz si jedno z nich môžete vychutnať vo videu v rozlíšení 4K. A výsledok skutočne stojí za to!

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Úchvatná Kráľova Studňa. Nádhera pri Bystrici zachytená z vtáčej perspektívy
15
Galéria

Video s krásami Kráľovej Studne a jej okolia sme vám priniesli aj pred rokom.. Teraz sa môžete pokochať novými zábermi z produkcie videozosloven­ska.sk. „Hlavným cieľom projektu je zachytávať zaujímavosti a krásy slovenskej prírody, miest, a ľudí v krátkych filmoch, propagovať Slovensko ako také a prinášať tieto filmy divákom na internete. Myšlienka vytvoriť tento projekt vznikala u nás v banskobystrickom Greenbox Film Studio,“ uviedol Juraj Valica zo spomínaného projektu.

„Zábery videa vznikali v priebehu jedného dňa a miesto sme si vybrali symbolicky, pretože sme na ňom začínali pred rokom a máme ho veľmi radi,“ povedal Valica o videu V srdci Veľkej Fatry, zachytávajúcom krásy Veľkej Fatry z Kráľovej Studne v 4K rozlíšení.

Výsledok práce šikovných filmárov je na svete, pričom atmosféru videa výborne dotvára aj hudobný podklad. Vy si teraz krásne zábery môžete pozrieť v priloženej videogalérii, ale aj v našej fotogalérii!

Čítajte tiež:

VIDEO: Hokejisti UMB sa poriadne predviedli. V plnej výstroji vyvádzali na kúpalisku

FOTO: Jedinečné zábery veľkých osláv v Bystrici: 1. výročie SNP na dobových fotkách

VIDEO: Kráľova Studňa v unikátnom 4K videu
1
Galéria
FOTO: Kráľova Studňa v unikátnom 4K videu
15
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM