Stanislav Černák Kultúra

VIDEO: Zvolenská skupina Idiots Parade. Vypočujte si nový song uznávanej kapely

Zvolenská fastcoreová kapela Idiots Parade zverejnila na internete novú skladbu, ktorá sa bude nachádzať na ich rozlúčkovom vinyle.

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Zvolenská skupina Idiots Parade. Vypočujte si nový song uznávanej kapely
Foto: Jana Bosáková

Traja chalani a jedna dáma zverejnili skladbu „Červená škvrna/Red Spot“, ktorá sa nachádza na ich rozlúčkovom 5 palcovom vinyle s príznačným názvom „R.I.P.“. Idioti neostali nič dlžní svojej povesti a odpálili to riadne od podlahy. Veď posúďte sami.

S pódiami sa obľúbená kapela rozlúčila vlani poslednými koncertami. V rámci týchto vystúpení nevynechali Idiots Parade ani domáci Zvolen, kde v júni zahrali na spomienkovej akcii Agátočka Fest, kde sa rozlúčili so svojimi domácimi fanúšikmi.

Vinyl už v predaji

No a teraz nastal čas na rozlúčkový materiál. Vinyl s názvom „R.I.P.“ vyšiel minulú sobotu (30. marca) prostredníctvom vydavateľstva Totalitarianism Still Continues Records v náklade 498 kusov. K dostaniu bude už túto sobotu na akcii Šaľené vychodňare vo zvolenskom klube Pohoda.

Idiots Parade síce končia, ale ich členov budete môcť stále vídať na koncertných pódiách. Speváčka Peťa končí definitívne, no ostatní nie. Tak napríklad bubeník Janči si založil novú noise grindovú kapelu 7 minút strachu a gitarista Filip pôsobí v ďalšej známej formácii Jakubysko.

Idiots Parade - R.I.P.
1
Galéria
Idiots Parade - nová skladba
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM