Jakub Forgács Kultúra

Videoklip natáčaný v uliciach Zvolena. Debutový singel speváčky Doris vás roztancuje

Mladý talent na slovenskej hudobnej scéne. Talentovaná speváčka Dorota Tóthová natáčala vo Zvolene. Pozrite si videoklip k piesni Hry!

Ilustračný obrázok k článku Videoklip natáčaný v uliciach Zvolena. Debutový singel speváčky Doris vás roztancuje
2
Galéria
Foto: Peter Chovan

Mladá speváčka Dorota Doris Tóthová prichádza s debutovým singlom, ktorý vás hneď roztancuje. Nahrala ho v štúdiu, ktoré už vyprodukovalo množstvo úspešných hitov Celeste Buckingham, Majka Spirita, či Zdenky Prednej a ten jej má tiež potenciál zabodovať. Natáčala ho priamo vo Zvolene.

Produkčný tím si na videoklipe Dorisinho singlu dal skutočne záležať – technicky i kreatívne. Natáčalä sa najmodernejšou technikou s rozlíšením 4K. Režisérom a kameramanom klipu je Branislav Mihok, ktorý v minulosti spolupracoval s Michalom Nemtudom ako aj Michalom Kunesom Kováčom. V klipe si zahral aj drsňák našej pop scény Robo Mikla so svojim bulteriérom Fredom, ktorého adoptoval v špecializovanom útulku pre takéto psíky Bulteriér Rescue Slovakia.

K pikoškám patrí aj štýlové retro auto, na ktorom sa v klipe Doris vozí. „Fiat CC Zero, anglický Kit Car na báze fiatu 126 patrí do série, v ktorej bolo vyrobených len 21 kusov a momentálne ich je už len deväť na celom svete. Dva z nich sú zhodou okolností vo Zvolene a tak sme radi, že nám jeden z nich klub 126 Fan Slovakia zapožičal. Ďakujeme aj tanečníčkam z tanečnej skupiny Whos 'That Kidz, ktoré dodali klipu ten správny drive,“ vysvetľuje Peter Chovan, šéf produkčnej spoločnosti VIP Media Promotion.

Aj keď sú Hry pre Doris prvým singlom, mladá kráska z Košíc nie je na hudobnej scéne úplným nováčikom. Poslucháčov si získala už ako dieťa, keď vyhrala súťaž Slávik Slovenska a medzinárodnú súťaž Spev bez hraníc. Dnes študuje muzikálový a popový spev na Konzervatóriu Jaroslava Ježka v Prahe a má za sebou viac ako 200 vystúpení na Slovensku, v ČR i v Rakúsku.

Pozrite si klip mladej speváčky v priloženej galérii!

Zdroj: YouTube.com
V OBRAZOCH: Nový klip speváčky Doris natáčaný vo Zvolene
2
Galéria
Foto: Peter Chovan
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM