Nicole Regecová Kultúra

Vieme ako prví: Aké novinky čakajú zvolenskú Fun zónu počas leta?

Fun zóna aj so svojou Obývačkou bola v centre Zvolena postavená len minulý rok, no už si získala srdcia viacerých Zvolenčanov. Bar s posedením, preliezačky pre deti a basketbal ozvláštňujú Námestie SNP počas letných mesiacov. Na aké akcie sa môžete tešiť tento rok?

Ilustračný obrázok k článku Vieme ako prví: Aké novinky čakajú zvolenskú Fun zónu počas leta?
Foto: Nicole Regecová

V lete si môžete prečítať knihu, posedieť na paletovom nábytku či zahrať na klavíri priamo v centre mesta. Fun zóna je mimoriadne obľúbená najmä medzi rodičmi s malými detičkami, ktoré majú o zábavu postarané. Priestranstvo je využívané aj v rámci mestských aktivít, ako napríklad všetky júnové Nedeľné korzá.

Na základe verejného obstarávania bude bar Fun zóny toto leto prevádzkovať SOŠ Hotelových služieb a obchodu. Narozdiel od minulého roku, podávať sa môže pivo, víno, miešané nápoje a samozrejme, nealko. Riaditeľka strednej odbornej školy Alžbeta Staníková prezradila, aké podujatia chystajú pre Zvolenčanov na námestí.

“Spolu s mestom chceme realizovať postavanie veľkoplošnej obrazovky, ktorá by mala byť na mieste namontovaná už začiatkom júna,“ prezrádza riaditeľka. Nasledujúca informácia mimoriadne poteší futbalových nadšencov: “Fanúšikovia budú môcť sledovať futbalové zápasy Majstrovstiev Európy.“

Potešia sa však aj všetci rockeri a milovníci kvalitnej muziky, pretože pokračovať bude podujatie Rockové večery. Tie bežali približne pred dvoma rokmi a vy ste na nich skrz veľkoplošnú obrazovku mohli sledovať najznámejšie mená svetovej rockovej hudby. “Do spravovania Rockových večerov sa zapojili aj predchádzajúci organizátori – Juraj Družbacký a Igor Styk,“ objasňuje Staníková.

Zvolenčanov dokonca čaká novinka: “Chceme realizovať aj tanečné večery, posedenie pri hudbe,“ povedala Staníková, ktorá ubezpečuje, že projekty sú už na spadnutie. Nechajme sa teda prekvapiť, ako bude leto vo Fun zóne ešte vyzerať.

Čítajte tiež:

So začínajúcim letom nuda vo Zvolene nehrozí. Prehľad TOP 10 júnových podujatí

Zvolenská cyklocestička je uzatvorená. Kedy ju budeme môcť znova využívať?

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM