Eva Drugdová Kultúra

Vo Zvolene bude o zábavu postarané. 10 akcií, ktoré odporúčame zažiť cez víkend

Robíte si plány na voľné dni? S naším prehľadom nebudete mať problém. Kde všade sa môžete zabaviť a odreagovať?

Ilustračný obrázok k článku Vo Zvolene bude o zábavu postarané. 10 akcií, ktoré odporúčame zažiť cez víkend
15
Galéria
Foto: Eva Drugdová / Zdroj: Dnes24.sk

Najkrajšie kalendáre Slovenska

21. júla 2017 od 7.30 do 18.00, Krajská knižnica Ľ. Štúra

Do konca júla máte možnosť pozrieť si v krajskej knižnici vo Zvolene výstavu najkrajších kalendárov. Ide o výstavu kolekcie kalendárov z celoštátnej súťaže „Najkrajší kalendár Slovenska 2017“, ktorú môžete nájsť v priestoroch študovne a čitárne.

Sochárske sympózium

21. júla 2017, Kemping Kováčová

V Kováčovej zase do konca mesiaca môžete obdivovať, ako vznikajú sochy. V rámci sympózia sa bude konať aj vernisáž s hudobnými hosťami či workshop.

Bocian Riško

21. júla 2017 o 15.10, Kino Star

Počas víkendu môžete vaše deti vziať do kina na novú animovanú rozprávku. Zažijú veľkolepé vtáčie dobrodružstvo s vrabcom, ktorý žije ako bocian a myslí si, že je bocian. Má svojráznych kamarátov – sovu Oľgu a papagája Kikiho a vydáva sa s nimi na let do Afriky.

Culturebox

21. – 22. júla 2017, Park Ľ. Štúra Zvolen

Zvolenský minifestival netradičných hudobných žánrov je tu opäť. Môžete sa tešiť na pestrý program v rôznych hudobných štýloch. V piatok začína podujatie o 15.30 a v sobotu už o 13.30. Vstup je voľný. V piatok sa vám predstaví Loopata Makay, Dáša Fon Fľaša, Fresh Out Of The Bus, Mr.Teddy and the Sidekicks, Funky Emotions, Vec.

Tuning grill párty

21. – 22. Júla 2017, Letisko Dobrá Niva

Na letisku Dobrá Niva sa chystá parádna moto akcia. Nebudú chýbať super autá, motokaskadérska show, ale aj miss mokré tričko. A večer bude, samozrejme, zábava na mega párty.

Letné kino SNG na Zvolenskom zámku

21. júla 2017 o 21.00, nádvorie Zvolenského zámku

Už na 5. ročníku Letného kina SNG na Zvolenskom zámku si budete môcť pozrieť počas piatich premietaní kvalitné snímky klubovej produkcie domácej a zahraničnej filmovej scény. 21. júla je na programe film Aj dvaja sú rodina. Letné kino bude prebiehať na nádvorí Zvolenského zámku a v prípade nepriaznivého počasia sa presúva do interiéru.

Country bál

22. júla 2017, Grand Hotel Vígľaš

Zámocký hotel The Grand Vígľaš počas leta pre návštevníkov zámku pripravil rôzne podujatia. Okrem filmových večerov a degustácií rôznych nápojov sú na programe aj hudobné zábavy. Priaznivci tanca určite ocenia Country bál, ktorý sa bude konať túto sobotu.

Sport & music fest

22.- 23. júla 2017, Športový areál Hájik Lieskovec

Najväčšia športová akcia leta sa blíži. V športovom areáli v Lieskovci si budú môcť zasúťažiť amatéri aj profesionáli, a to v rôznych druhoch športu. Na výber je volejbal, tenis, bedminton, malý futbal, beh a jumping. No a večer čaká na všetkých perfektná zábava, o ktorú sa postará Polemic, Jana Fiľová či Pacipacifik.

Júlové nedele budú patriť deťom

23. júla 2017 o 17.00, Fun zóna

Každú nedeľu počas prázdnin sa deti vo Fun zóne budú môcť tešiť na skvelý program. 23. júla je pre vaše ratolesti pripravené čítanie pre deti a baby gym. Nuda však nehrozí ani nasledujúce týždne. Nebudú chýbať tvorivé dielne či ďalšie rozprávky, napríklad aj Divadla NAtraKY.

Dunkirk

23. júla 2017 o 19.15, Kino Star Zvolen

Záver víkendu môžete zakončiť aj prvým filmom kultového anglického režiséra Christophera Nolana, ktorý je založený na reálnych historických udalostiach. Operácia Dynamo bola hromadnou evakuáciou vyše 330 tisíc Nemcami obkľúčených spojeneckých vojakov z pláží a prístavu francúzskeho mesta Dunkerque.

Foto: ilustračné

V OBRAZOCH: Horúce dni na zvolenskom námestí
15
Galéria
Foto: Eva Drugdová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM