Jakub Forgács Krimi

Vo Zvolene došlo ku kurióznej nehode. Kamionista nabral na križovatke semafor

Pod Pustým hradom sa stala nehoda, aká sa bežne nevidí. Vodič ťahača s návesom sa podľa slov polície plne nevenoval vedeniu vozidla. Draho na to doplatil!

Ilustračný obrázok k článku Vo Zvolene došlo ku kurióznej nehode. Kamionista nabral na križovatke semafor
Zdroj: TASR

V pondelok o 22:25 došlo na križovatke ciest pod Metrom k dopravnej nehode. „Vodič (32) jazdnej súpravy, zloženej z ťahača Volvo a návesu, bytom Dolné Obdokovce, viedol vozidlo v smere od Budče na Banskú Bystricu po ceste I/66,“ uviedla pre spravodajský portál Bystrica 24 banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Čítajte tiež: Nové správy o nehode vo Zvolene. Škoda sa zrazila s Oplom v protismere!

„Počas prejazdu križovatkou sa plne nevenoval vedeniu a prevádzke vozidla, nesledoval situáciu v cestnej premávke a prednou časťou pri odbočovaní v križovatke doľava narazil do kovového držiaka svetelnej signalizácie, semaforu,“ pokračovala hovorkyňa.

„Následkom toho došlo k pádu semaforu na vozovku a prejdení jazdnou súpravou po ňom, čím došlo k poškodeniu a znefunkčneniu svetelnej signalizácie,“ dodala Faltániová so slovami, že alkohol u vodiča zistený nebol. Škoda je celkovo odhadnutá na 4 200 eur a dopravná nehoda bola vyriešená v blokovom konaní. Vodičovi bola uložená pokuta vo výške 500 eur.

Čítajte tiež: Vážna nehoda neďaleko Zvolena. Medzi zranenými aj trojmesačné dieťatko!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM