Jakub Forgács Krimi

Vo zvolenskej herni došlo k lúpeži: Polícia zadržala mladého Bystričana, FOTO

Vyšetrovateľ vo Zvolene obvinil 24-ročného Kristiána B. z Banskej Bystrice zo zločinu lúpeže a sudca okresného súdu ho vzal do väzby.

Ilustračný obrázok k článku Vo zvolenskej herni došlo k lúpeži: Polícia zadržala mladého Bystričana, FOTO
2
Galéria

Po akcii Angelika kriminalisti objasnili aj lúpež v herni vo Zvolene. „Večer 4. februára, na ulici T. G. Masaryka, vošiel do herne neznámy muž. Prišiel k barovému pultu, za ktorým stála krupierka a na barový pult položil ruku v ktorej držal zbraň.“ uviedli krajskí policajti na sociálnej sieti.

Skončil vo väzbe

„Pýtal si peňaženku, ale reakcia krupierky ho pravdepodobne zaskočila a z herne odišiel. Aj napriek tomu u krupierky vzbudil obavu o jej život a zdravie, pričom jej nespôsobil žiadne zranenia a ani žiadnu škodu na majetku,“ pokračovali policajti.

„Vyšetrovateľ vo Zvolene 24-ročného Kristiána B. z Banskej Bystrice obvinil zo zločinu lúpeže a sudca okresného súdu ho vzal do väzby,“ spomenuli muži zákona so slovami, že všetci štyria páchatelia, zadržaní počas tejto akcie, boli aj obvinení a vzatí sudcom do väzby.

Vyšetrovanie pokračuje

Na vyšetrovaní spomenutých prípadov polícia ďalej pracuje a podľa slov mužov zákona nie je vylúčené, že obvinené osoby majú na svedomí aj inú násilnú a majetkovú trestnú činnosť páchanú v okresoch Zvolen a Banská Bystrica.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: Policajti objasnili lúpež vo zvolenskej herni
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM