Jakub Forgács Krimi

Vo zvolenskom hypermarkete úradoval zlodej. Ulakomil sa na zubné kefky, TOTO si dovolil k SBS

Polícia žiada Zvolenčanov o pomoc a spoluprácu pri pátraní po neznámom mužovi. Nespoznávate ho?

Ilustračný obrázok k článku Vo zvolenskom hypermarkete úradoval zlodej. Ulakomil sa na zubné kefky, TOTO si dovolil k SBS
Zdroj: Policajný zbor SR

Polícia vo Zvolene vyšetruje prípad prečinu krádeže, ktorého sa páchateľ dopustil 17. mája 2018 v hypermarkete na Obchodnej ulici vo Zvolene. „Neznámy muž tu v oddelení kozmetiky ukradol šesť elektrických zubných kefiek a holiaci strojček. Tovar vybral z regálov, vložil si ho do tašky a s tovarom odišiel z predajne cez pokladničnú zónu bez zaplatenia,“ uviedla banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Petra Kováčiková.

„Za pokladničnou zónou ho čakal SBS pracovník. Neznámy muž začal s ukradnutým tovarom utekať von z predajne, pričom ho pred hlavným vchodom do predajne SBS pracovník chytil. Neznámy muž tašku s tovarom pustil a udrel pracovníka dvakrát päsťou do tváre. Následne sa mu páchateľ vytrhol a z miesta ušiel,“ pokračovala hovorkyňa.

„Tovar, s ktorým prešiel cez pokladničnú zónu bez zaplatenia bol vyčíslený na viac ako 455 eur. Polícia touto cestou žiada občanov o pomoc a spoluprácu pri pátraní po neznámom mužovi,“ dodala Kováčiková. V prípade, že by niekto muža na zázname spoznal alebo by vedel k jeho osobe poskytnúť akékoľvek bližšie informácie, aby tieto oznámil na ktoromkoľvek útvare Policajného zboru alebo na známom telefónnom čísle 158.

Pozrite si aj videozáznam z kamery!

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM