Jakub Forgács Krimi

Vodič (33) pri Zvolene vrazil do značky. So škodovkou skončil v priekope!

Nehoda neďaleko Zvolena! Podľa slov mužov zákona vodič (33) zaspal a vyšiel mimo cestu. Následne prišlo nepríjemné zistenie polície. Tu sú ďalšie podrobnosti!

Ilustračný obrázok k článku Vodič (33) pri Zvolene vrazil do značky. So škodovkou skončil v priekope!
Zdroj: TASR

„V nedeľu o 5:00 došlo k dopravnej nehode na ceste III. triedy v katastri obce Bacúrov, v okrese Zvolen,“ uviedla pre spravodajský portál Zvolen 24 banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

„K dopravnej nehode došlo tak, že vodič (33) z Horných Brezín na vozidle Škoda Octavia, ktorý jazdil v smere od obce Ostrá Lúka na obec Breziny, po prejazde pravotočivej zákruty zaspal, prešiel s vozidlom vľavo, následne strhol volant doprava, vyšiel mimo cestu, kde narazil do zvislej dopravnej značky, ktorú poškodil a ostal stáť v priekope,“ pokračovala hovorkyňa.

„Pri dychovej skúške mu namerali 0,50 mg alkoholu, čo je v prepočte viac ako jedno promile. Škoda na dopravnej značke a vozidle, ktorá pri nehode vznikla, je odhadnutá na viac ako 2 600 eur,“ dodala Faltániová so slovami, že k zraneniu vodiča nedošlo a za viac ako jedno promile bude vodičovi vznesené obvinenie z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

Čítajte tiež:

Zvolenskí policajti pátrajú po Tomášovi (22): Vyriekli nepríjemné podozrenie o možnom dôvode nezvestnosti!

Plány policajtov vo Zvolene a okolí vás už nemusia zaskočiť: Dôležitý dátum, ktorý je dobré mať v kalendári!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM