Monika Obrtalová Rôzne

Vyhrajte 3x2 lístky na koncert Mariána Vargu!

Vianoce ako sviatočné dni pokoja a lásky sú plné symbolov, medzi ktoré patrí hviezda. Hviezdy v prenesenom význame slova budú tohto roku účinkovať na vianočnom koncerte, ktorý môžete navštíviť aj vy! Marián Varga a Moyzesovo kvarteto sa predstavia št

Stačí odpovedať na nasledujúcu otázku a lístky môžu byť vaše:

„Aká je cena vstupného na koncert pre dospelú osobu, ktorú vďaka výhre ušetríte?“

Odpoveď na správnu otázku nájdete na [link=http://www­.muzeumkremni­ca.sk/sk/uvod]www.muzeumkremnica.sk[/link]. Svoje odpovede nám posielajte na adresu: karoly@global24.sk s heslom SÚŤAŽ do 13. decembra, mená výhercov sa dozviete 14. decembra na našej stránke.

V areáli hradu sa už pred koncertom budú prezentovať so svojimi výrobkami na minivianočných trhoch šikovní výrobcovia, na zohriatie bude pripravený vianočný punč. Vstup na trhy bude voľný. Vstupné na koncert je 3,– € pre študentov a seniorov. V prípade záujmu o zakúpenie vstupeniek vopred, môžete tak urobiť v expozíciách múzea v čase ich otváracích hodín do stredy 14. decembra. V nedeľu 18. decembra bude predaj vstupeniek len v Kostole sv. Kataríny. Informácie o predpredaji: expozícia Líce a rub peňazí, tel. 6780308, Mestský hrad, tel. 6743968, výstava Cesty zberateľstva…, tel. 6744165.

Koncert sa bude konať vďaka podpore: Mesto Kremnica, Kremnická banská spoločnosť s r. o. Kremnica, Elba a. s. Kremnica, Mincovňa š. p. Kremnica, Občianske združenie Kremnica nad zlato.

/PR/

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM