Zuzana Ročeňová Hokej

Vysoká prehra na domácom ľade: Michalovčania od Detvy utŕžili debakel!

Zemplínčania hosťujúcu Detvu v štvrtom zápase nedokázali poraziť a stav série zápasov sa vyrovnal na 2:2. O víťazovi rozhodne piaty zápas na ľade súpera.

Ilustračný obrázok k článku Vysoká prehra na domácom ľade: Michalovčania od Detvy utŕžili debakel!
Zdroj: Dnes24.sk

Víťaza štvťfinálovej série play off I. hokejovej ligy medzi Duklou Michalovce a HC 07 Detva určí až piaty zápas. Stredoslováci zvíťazili vo štvrtom dueli vysoko 8:3 a vyrovnali sériu na 2:2.

Hladká prehla Dukly na domácom ľade

Domáci tím Dukly začal zápas sľubne a už v 9. minúte prvej tretiny viedol 3:0. Do konca duelu sa však do listiny strelcov zapísali už len hostia. Michalovčania nedokázali stav vylepšiť a tak utŕžili nečakaný debakel 8:3. Rozhodujúce stretnutie sa hrá v piatok v Detve.

Sklamanie z prehry netajili ani fanúšikovia. „Úplne sklamanie. Ťažko sa na to pozeralo ako Detva oslavuje u nás. Chlapci vyhrajte to v Detve!“ povedal fanúšik Štefan.

„Úvodné minúty jasne naznačovali, že Dukla bude víťazom, hneď tri góly za sebou a potom akoby uťal. Súper vychytal chyby a stav sa nebezpečne zvyšoval a zvyšoval. Som sklamaný, ale naďalej im pravdaže fandím a dúfam, že v Detve poriadne zabojujú o postup,“ hovorí Maroš z Michaloviec.

„Ja nemám slov,“ poznamenal fanúšik Dukly Peter.

Štvrťfinále play off – 4. zápas

Dukla Michalovce – HC 07 Detva 3:8 (3:2, 0:3, 0:3) /2:2 na zápasy/

Góly: 5. Takáč, 8. Palovčík, 9. Majerník – 11. Graham, 18. P. Fekiač, 23. Hataš, 37. Srnka, 39. Petro, 47. Zorvan, 49. Goga, 52. Rosandič.

Rozhodovali: D. Konc – Sčensný, Gavalier.

Vylúčení: 2:5 navyše Drotár 5+10+10+DKZ za napadnutie hlavy a krku, Šechný 10+10 za nešportové správanie – Goga 10+DKZ za nešportové správanie.

Presilovky: 0:3.

Oslabenia: 0:0.

Divákov: 1490.

Zdroj: Global24/ TASR

Štvrtý zápas play-off medzi HK Dukla Michalovce a HC 07 Detva
20
Galéria
Foto: Zuzana Ročeňová / Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM