Stanislav Černák Správy

Z Bystrice budú jazdiť luxusné autobusy RegioJetu: Uvažuje známy prepravca o zastávke vo Zvolene?

Nová linka známeho prepravcu povedie z Banskej Bystrice do Bratislavy a späť. Zastávku bude mať tento spoj aj v krajskej Nitre. My sme boli zvedaví, či prepravca RegioJet uvažuje aj o státí svojich autobusov vo Zvolene.

Ilustračný obrázok k článku Z Bystrice budú jazdiť luxusné autobusy RegioJetu: Uvažuje známy prepravca o zastávke vo Zvolene?
Zdroj: TASR

RegioJet plánuje začať novú linku štartujúcu z mesta pod Urpínom prevádzkovať od pondelka 2. febuára 2015. Základná cena cestovného lístka bude od 5 eur na trase Banská Bystrica – Bratislava a od 2 eur na trase Nitra – Bratislava. Cestujúci budú môcť využívať túto linku až 14 x denne.

A ako je to s možnou zastávkou pod Pustým hradom? Plánuje známy prepravca, že jeho typické žlté autobusy by mohli stáť po Banskej Bystrici aj v neďalekom Zvolene? „Vzhľadom k tomu, že v pôvodnom návrhu zastávka Zvolen bola, no neskôr sa to muselo upraviť a v tejto chvíli sa o zastávke vo Zvolene na tejto trase neuvažuje,“ objasnila pre náš portál PR manažérka spoločnosti RegioJet Petra Nováková.

Ako nám ešte prezradila P. Nováková, aj keď sa o státí žltých autobusov v našom meste sprvu uvažovalo, nakoniec zastávka Zvolen na tejto trase nefiguruje. „To je už otázka licencie, my ako prepravca to ani neovplyvníme. V tejto chvíli sme to museli upraviť, aby to bolo iba medzi krajskými mestami. Neuvažujeme ani o zastávke v Žiari nad Hronom,“ doplnila PR manažérka spoločnosti.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM