Jakub Forgács Krimi

Záchrana holuba aj odstránenie stromu. Zvolenským mestskáčom sa ušlo slov vďaky

Vždy sa nájdu ľudia, ktorí na prácu mestských policajtov zafrflú. O to viac poteší, keď sa dočkajú poďakovania, ako napríklad aj v týchto prípadoch...

Ilustračný obrázok k článku Záchrana holuba aj odstránenie stromu. Zvolenským mestskáčom sa ušlo slov vďaky
5
Galéria
Zdroj: Mestská polícia Zvolen

Mestská polícia Zvolen na svojej webovej stránke poďakovala Zvolenčanom za prejavenú dôveru. „Vážime si každé Vaše uznanie v podobe ďakovných listov,“ píšu zvolenskí mestskáči. Tie zverejnili na svojom webe:

(10.08.) riaditeľka SCVČ: „Chceme vyjadriť poďakovanie a obdiv za to, ako dokázali príslušníci Mestskej polície vo Zvolene zaujať deti od 6 do 12 rokov a odpovedať na ich otázky. Od detí a od ich rodičov máme pozitívnu spätnú väzbu“ (príslušníci navštívili deti v letnom tábore).

(13.08.) p. Ľubomír: „Týmto chcem poďakovať príslušníkovi za profesionálny prístup nielen ako príslušníkovi MP, ale ako človeku. Jeho prístup v tomto období si zaslúži pozornosť aj iných“ (príslušník v čase osobného voľna zabezpečil starostlivosť zranenému poštovému holubovi, ktorý mal na nohe registračný krúžok Poľskej republiky).

(19.08.) p. Jana: „Veľmi pekne chcem poďakovať pánom z mestskej polície, ktorí mi dnes doobedu zachránili psíka a odchytili ho na Zlatom potoku pod cintorínom. Ich milý prístup ku mne aj psíkovi pre mňa v stresovej situácii si vysoko vážim a oceňujem. Ďakujem Vám“.

(23.08.) p. Milan: „Chcel by som sa poďakovať Mestskej polícii Zvolen za promptné odstránenie spadnutého stromu na konci ulice Študentská pred križovatkou s ulicou Hronská. Profesionálny prístup. Ďakujem“.

(24.08) p. Zdenko: „…využívam aj takúto formu komunikácie, aby som ocenil vysoko profesionálny prístup príslušníkov MsP Zvolen. Rád by som za mňa i za našu priateľku CHCEL VEĽMI PEKNE POĎAKOVAŤ, za pomoc, ochotu, bezpečnosť a ochranu zdravia. Je radosť mať v meste, kde žijeme tých, ktorí nám pomôžu v takej situácii, kde sa obávame, či našim deťom rôzni neprispôsobiví spoluobčania o pár dní neublížia preto, že sme si chceli chrániť vlastné zdravie“.

Foto: ilustračné

V OBRAZOCH: Mestskí policajti hliadkujú vo Zvolene
5
Galéria
Zdroj: Mestská polícia Zvolen
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM