Stanislav Černák Krimi

Zásah mestských policajtov, ktorý radia medzi najzaujímavejšie v roku: Prepad na autobusovej stanici!

Prinášame vám poslednú časť nášho mini-seriálu o najzaujímavejších prípadoch zvolenských mestských policajtov v roku 2013. Tentokrát zvolenskí muži v uniformách pomohli zaistiť zlodejov.

Ilustračný obrázok k článku Zásah mestských policajtov, ktorý radia medzi najzaujímavejšie v roku: Prepad na autobusovej stanici!
Zdroj: Dnes24.sk

Náčelník MsP Zvolen Jozefa Szekan nám prezradil tri najzaujímavejšie prípady, pri ktorých vlani zasahovali naši muži zákona. Dva z nich už poznáte, teraz je čas na ten posledný.

„V novembri 2013 neznámy muž požiadal hliadku mestskej polície o pomoc, nakoľko ho ako uviedol, prepadli na autobusovej stanici vo Zvolene štyri osoby (dvaja muži a dve ženy), ktoré mu strhli z krku retiazku zo žltého kovu, zobrali plynovú pištoľ a finančnú hotovosť 40 eur,“ povedala pre Zvolen 24 hovorkyňa zvolenskej mestskej polície Katarína Gondášová.

Ako ďalej prezradila Gondášová, muž následne poukázal na podozrivé osoby, ktoré sa v tom čase nachádzali približne 50 m od neho. „Ako sa hliadka presúvala k uvedeným osobám jedna z nich siahla do vrecka a odhodila retiazku zo žltého kovu do trávy. Osoba na pokyn hliadky vytiahla z bundy aj plynovú pištoľ,“ dodala.

Celý prípad, ako aj podozrivé osoby potom prevzali od mestskej polície už príslušné orgány.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM