Eva Drugdová Kultúra

Zažite leto ako sa patrí. TOP 10 júlových akcií, ktoré sa chystajú vo Zvolene

Leto je tu a s ním aj slnečné a teplé dni. Nemusíte ich však stráviť iba doma či na kúpaliskách. Vo Zvolene sa toho dá zažiť oveľa viac!

Ilustračný obrázok k článku Zažite leto ako sa patrí. TOP 10 júlových akcií, ktoré sa chystajú vo Zvolene
20
Galéria
Foto: Nicole Regecová

Hurá! Koniec škola

1.júla 2017 od 12.00 do 17.00, Masarykov dvor

Vysvedčenie a začiatok prázdnin môžete osláviť na Masarykovom dvore, kde na vaše deti čaká bohatý program. O zábavu a dobrú náladu bude postarané.

Vivat Vakácie

1. júla 2017 o 17.00, Areál ZŠ M. Rázusa – Zlatý Potok

Na Zlatom Potoku nuda nehrozí. Čaká na vás bohatý program, ktorý zaujme predovšetkým vaše deti. Budú sa môcť zúčastniť detskej olympiády, vyskúšať si jazdu po dopravnom ihrisku, pozrieť divadelnú rozprávku či vystúpenie sokoliarov a skupiny historického šermu. Večer nebude chýbať vystúpenie tanečných a hudobných skupín a príde aj kúzelník.

Nedele budú patriť deťom

2. júla 2017 o 17.00, Fun zóna

Každú júlovú nedeľu o piatej sa vaše deti budú môcť tešiť na skvelý program. Už 2. júla sa vo Fun zóne predstaví Divadlo Zelienka s rozprávkou o hlúpej žene, no a nuda nehrozí ani nasledujúce týždne. Nebudú chýbať čítania pre deti s tvorivými dielňami či cvičením baby gym. No a na pláne sú aj ďalšie rozprávky Divadla z domčeka a Divadla NAtraKY.

Akademický Zvolen

4. – 6. Júla 2017, Námestie SNP

Medzinárodný festival vysokoškolských folklórnych súborov. Počas podujatia sa môžete tešiť na festivalové koncerty v divadle, ale aj na folklórne večery, ktoré sa budú konať na zvolenskom námestí. Predstaví sa vám súbor Poľana z Technickej univerzity vo Zvolene či Mladosť z UMB v Banskej Bystrici, no prídu aj iné domáce a zahraničné súbory.

Kino záhrada

10. – 13. júla 2017 o 21.00, Fun zóna

Filmový skoro klub v spolupráci s mestom a Zvolenským kultúrnym centrom organizuje počas štyroch dní večerné premietanie, ktoré bude prebiehať vo Fun zóne. V prípade nepriaznivého počasia sa presúva na Starú radnicu. Môžete sa tešiť na animovanú rozprávku Pieseň mora či známe slovenské drámy Eva Nová, Kauza Cervanová a populárny film Učiteľka.

Prázdniny v zámockej galérii

10. – 14. júla 2017 od 8.00 do 16.00, Slovenská národná galéria Zvolenský zámok

Slovenská národná galéria organizuje denný letný tábor, v ktorom sa vaše deti budú môcť pozrieť do Stredoveku za čias kráľa Ľudovíta Veľkého. Dozvedia sa viac o živote na gotickom hrade a v tvorivej dielni si vyskúšajú prácu stredovekého umelca. Zahrajú sa tiež množstvo zaujímavých hier.

MC Erik feat. Ivana Retro Oldies Párty

15. júla 2017 o 21.00, Hotel Poľana

Párty 90´s Explosion je mimoriadnou akciou Nočného baru Hotela Poľana. Legendárny MC Erik a pôvabná speváčka Ivana vás prinavrátia do 90tych rokov vďaka nezabudnuteľným hi­tom.

Culturebox

21. – 22. júla 2017, Park Ľ. Štúra Zvolen

Zvolenský minifestival netradičných hudobných žánrov je tu opäť. Môžete sa tešiť na pestrý program v rôznych hudobných štýloch. V piatok začína podujatie o 15.30 a v sobotu už o 13.30. Vstup je samozrejme voľný. V piatok sa vám predstaví Loopata Makay, Dáša Fon Fľaša, Fresh Out Of The Bus, Mr.Teddy and the Sidekicks, Funky Emotions, Vec.

Tuning grill párty

21. – 22. Júla 2017, Letisko Dobrá Niva

Na letisku Dobrá Niva sa chystá poriadna akcia. Nebudú chýbať super autá, motokaskadérska show, ale aj miss mokré tričko. A večer bude, samozrejme, zábava na mega párty.

Sport & music fest

22.- 23. júla 2017, Športový areál Hájik Lieskovec

Najväčšia športová akcia leta sa blíži. V športovom areáli v Lieskovci si budú môcť zasúťažiť amatéri aj profesionáli, a to v rôznych druhoch športu. Na výber je volejbal, tenis, bedminton, malý futbal, beh a jumping. No a večer čaká na všetkých perfektná zábava, o ktorú sa postará Polemic.

Foto: ilustračné

V OBRAZOCH: Letné dni na zvolenskom námestí
20
Galéria
Foto: Eva Drugdová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM