Alžbeta Paulíková Rôzne

Zažite super nápad pretavený do praxe na vlastnej koži: Výmenný bazár bez platidiel vo Zvolene!

Hoci do Vianoc ostáva ešte niekoľko týždňov, tie ubehnú ako voda. Ak chcete potešiť niekoho, koho ani nepoznáte, alebo urobiť radosť sebe, túto akciu si rozhodne nenechajte ujsť. „Nakupovať“ sa bude bez peňazí.

Ilustračný obrázok k článku Zažite super nápad pretavený do praxe na vlastnej koži: Výmenný bazár bez platidiel vo Zvolene!
Zdroj: Dnes24.sk

Ak je vám ľúto zbaviť sa vecí, ktoré sú stále v dobrom stave, ale vy sami ich už nepotrebujete, môžete nimi potešiť niekoho druhého. A zároveň urobiť radosť sami sebe inými vecami.

Ako pre spravodajský portál Zvolen 24 potvrdila Martina Paulíková zo Združenia Slatinka, ktoré akciu organizuje, ak máte doma niečo pekné, čo nepotrebuje a niečo funkčné, čo už nepoužívate, môžete to priniesť do Zóny bez peňazí. Tu môžete darovať pekné a použiteľné veci, ktoré urobia radosť niekomu ďalšiemu. Alebo si vyberiete niečo pre seba a svojich blízkych. A to všetko bez peňazí.

Na akciu si môžete prísť niečo vybrať alebo niečo doniesť a potešiť iných. Môže to byť oblečenie, knihy, hračky, bytové doplnky, športové náčinie, bižutéria alebo čokoľvek, čo je pekné, zachovalé, stále funkčné a môže to poslúžiť niekomu ďalšiemu.

Zóna bez peňazí sa vo Zvolene uskutoční v poslednú novembrovú nedeľu 29.11., konkrétne od 13:00 hod. Konať sa bude v priestoroch Občianskeho Centra OKO na sídlisku Zvolen – Západ.

Návštevníkov bude čakať aj sprievodný program a to diskusia, premietanie filmu či prezentácia o Iniciatíve Za živé rieky.

Môže vás zaujímať:

Zvolenčania pôsobiaci v hlavnom meste otvorene: 10 vecí, ktoré nám vo Zvolene v porovnaní s Bratislavou najviac chýbajú

Riešenie havarijného stavu vo zvolenskej plavárni: Nezaplávame si v nej ešte niekoľko týždňov!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM