Marcel Mojžiš Krimi

Žena (29) sa chcela utopiť. Život jej zachránili policajti!

Mrazivé chvíle a boj o život! Mladá žena (29) sa rozhodla ukončiť svoj život skokom z člna do vody. Jej sestra na miesto zavolala policajtov, ktorí ženu v poslednej chvíli zachránili.

Žena sa rozhodla si vziať život vo večerných hodinách v Hriňovej. Na druhý svet sa rozhodla odísť skokom z člna. „Polícia na linke 158 prijala oznámenie od ženy, že sa pohádala so svojou sestrou, pričom sa nachádza pri nádrži pitnej vody v Hriňovej a skokom do vody chce ukončiť svoj život,“ uviedla policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

[blockquote]Na miesto bola ihneď vyslaná policajná hliadka. **„Policajti preskočili prístupovú bránu k hrádzi a zbadali mladú ženu, ako sa pri móle nakláňa z člna a chce skočiť do vody. Pribehli k člnu a ženu, ktorá už bola zadnou časťou tela vo vode, vtiahli do člna,“ **dodala ďalej k prípadu Faltániová.[/bloc­kquote] Žena policajtom povedala, že má rodinné problémy, ktoré už dlhšiu dobu psychicky nezvláda a chcela ich riešiť samovraždou. Následne bola sanitkou prevezená do nemocnice vo Zvolene.

zvolen24.sk/tasr Foto: ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM