Nicole Regecová Krimi

Žena prežila na ulici krušné chvíle. Z čoho obvinili mladého Zvolenčana (25)?

Mladý Zvolenčan čelí obvineniu. Podľa slov mužov zákona odzadu pristúpil k žene a potom... Čo sa stalo na ulici v meste?

Ilustračný obrázok k článku Žena prežila na ulici krušné chvíle. Z čoho obvinili mladého Zvolenčana (25)?
Zdroj: TASR

Vyšetrovateľ vo Zvolene obvinil Zvolenčana (25) zo zločinu lúpeže. „Obvinený muž mal v piatok 27. mája okolo 21:50 na Študentskej ulici lúpežne prepadnúť ženu (67) z okresu Nitra. Operatívno-pátracou činnosťou zvolenskej kriminálnej polície sa podarilo v krátkom čase zadržať podozrivého muža,“ uviedla banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Andrea Petrovičová.

„Páchateľ odzadu pristúpil k poškodenej žene a z ruky jej vytrhol kabelku. Následne z miesta ušiel. Krádežou kabelky, v ktorej sa nachádzal mobilný telefón, peňaženka s finančnou hotovosťou, osobné doklady, bankomatové karty a iné doklady, spôsobil škodu v doposiaľ neustálenej výške. Poškodená žena pri lúpežnom prepadnutí neutrela žiadne zranenia,“ pokračovala Petrovičová.

„Po vykonaní procesných úkonov bol obvinený muž umiestnený do policajnej cely a vyšetrovateľ spracoval návrh na jeho vzatie do väzby,“ dopĺňa hovorkyňa. Za tento zločin hrozí trest odňatia slobody na sedem až 12 rokov, nakoľko trestný čin bol spáchaný na chránenej osobe.

Čítajte tiež:

Tatrovka pri Zvolene dostala šmyk. Skončila v hlavnej stene rodinného domu!

FOTO: V dielni úradoval zlodej – kutil. Neďaleko Zvolena zmizli hrnčiarsky kruh aj hrebeňový lis

Foto: ilustračné

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM