Kristína Debnárová Rôzne

Zvolen rozkvitol a hýri farbami. Zavítali sme na jednu z najkrajších ulíc v meste! FOTO

Jar sa nám ukázala v plnej kráse. Dôkazom toho, že príroda sa už zobudila, sú fotografie kvitnúceho záhonu stromov, pri ktorom sa každý zastavuje. Boli sme sa pozrieť, ako vyzerá kvitnúca ulica a tento pohľad, skoro ako namaľovaný, vám prinášame na fotkách.

Ilustračný obrázok k článku Zvolen rozkvitol a hýri farbami. Zavítali sme na jednu z najkrajších ulíc v meste! FOTO
Foto: Kristína Debnárová

Pre Zvolenčanov je toto nádherné jarné predstavenie doslova pod nosom. Nádherný rad rozkvitnutých čerešní lemuje ulicu Alexandra Nográdyho na Západe z obidvoch strán. Sýte a veselé odtiene ružovkastých kvietkov sa nedajú prehliadnuť, rovnako ako okoloidúci, ktorí sa pri nich nadšenie fotia. Veď, kto by odolal pohľadu na rozkvitnuté a košaté koruny japonských čerešní, ktoré vyzerajú priam ako z rozprávky?

Počas našej návštevy sme stretli aj Veroniku (19), veselú dievčinu, ktorá na tejto prekrásnej ulici býva. „Vždy keď sa pozriem von oknom a uvidím tieto nádherné čerešne, hneď mám lepšiu náladu. Sladkastá vôňa ma pozitívne naladí a ja mám chuť usmievať sa. Jarná príroda je skutočne balzam na dušu,“ prezradila nám.

Veronika však nie je jediná, ktorá sa z jarnej prírody na mestskom sídlisku Západ teší. „Hľadáte najkrajšiu ulicu? Práve na nej ste!,“ vtipkuje okoloidúci Jozef (61).

Kým vznikala naša fotoreportáž, pod rozkvitnutými korunami sa vystriedalo približne desať ľudí. Čo poviete na tento prírodný úkaz vy? Vychutnať si ho môžete v našej fotogalérii!

Čítajte tiež:

Rekonštrukcia zvolenského futbalového stánku: Kedy by sme sa mohli dočkať dokončenia? FOTO

V roku 2015 hospodáril Zvolen s prebytkom. Použiť môže vlaňajšiu úsporu 1,2 milióna eur

Nádherne rozkvitnutá ulica Alexandra Nográdyho na Západe
10
Galéria
Foto: Kristína Debnárová
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM