Krimi

Zvolenčan skončil v policajnej cele. Po meste jazdil pod vplyvom návykovej látky

Obvinený bol podľa slov mužov zákona umiestnený do policajnej cely a bol spracovaný podnet na ukončenie veci v super rýchlom konaní.

Ilustračný obrázok k článku Zvolenčan skončil v policajnej cele. Po meste jazdil pod vplyvom návykovej látky
Zdroj: TASR

Polícia vo Zvolene obvinila muža (40) zo Zvolena z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. „Dňa 27. novembra o 13:50 viedol osobné motorové vozidlo Seat Ibiza, po ulici Ľ. Štúra v smere jazdy na centrum mesta, kde počas jazdy nedal znamenie o zmene smeru jazdy,“ uviedla banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

„Následne ho zastavila a kontrolovala hliadka Pohotovostnej motorizovanej jednotky. Pri kontrole bol podrobený dychovej skúške na zistenie alkoholu v dychu s výsledkom 0,00 mg/l. Následne bol hliadkou vyzvaný z dôvodu, že pôsobil dezorientovane a mal mimoriadne spomalené reakcie k podrobeniu sa lekárskemu vyšetreniu, odberu krvi alebo iného biologického materiálu,“ pokračovala hovorkyňa.

„Vyšetrenie potvrdilo, že viedol vozidlo v stave vylučujúcom spôsobilosť, ktorý si privodil vplyvom návykovej látky, pri ktorej by mohol ohroziť život alebo zdravie ľudí alebo spôsobiť značnú škodu na majetku,“ dodala Faltániová s tým, že obvinený bol umiestnený do policajnej cely a bol spracovaný podnet na ukončenie veci v super rýchlom konaní.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM