Eva Drugdová Kultúra

Zvolenčania, ako dobre poznáte pamiatky v našom meste? Predveďte sa!

Zvolen je krásne historické mesto, ktoré sa môže popýšiť nejednou pamätihodnosťou. Len na samotnom námestí máme niekoľko klenotov. Čo všetko o nich viete?

Ilustračný obrázok k článku Zvolenčania, ako dobre poznáte pamiatky v našom meste? Predveďte sa!
15
Galéria
Zdroj: TASR

Mnohé pamiatky v centre Zvolena vnímame ako samozrejmosť, a preto sme vám o nich nedávno priniesli zaujímavé informácie. Spomenuli sme najväčšie dominanty nášho mesta, ale aj meštianske domy na zvolenskom námestí. Zapamätali ste si o nich niečo? Svoje znalosti si môžete preveriť v našom kvíze. Tak teda do toho, otestujte sa!

Koncept kvízu je jednoduchý. K desiatim otázkam, ktoré sa týkajú pamiatok vo Zvolene, musíte priradiť správnu odpoveď. Otázky sa vám zobrazia postupne, pričom ku každej máte na výber z troch možností. Správna je, samozrejme, vždy len jedna. S odpoveďou však dlho neváhajte, pretože na každú otázku máte len 15 sekúnd. Ak nestihnete odpovedať do limitu, otázka bude hodnotená ako nezodpovedaná. Po zodpovedaní kvízu zistíte, na koľko otázok ste odpovedali správne.

Kvíz môžete kedykoľvek opakovať a vylepšovať si svoje skóre. Registrovaní užívatelia sa môžu objaviť v tabuľke najlepších. Veríme, že sa vďaka nášmu kvízu pobavíte a oprášite si niektoré informácie o historických budovách a pamiatkach vo Zvolene.

Hrajte tu: Otestujte sa, ako dobre poznáte pamätihodnosti v centre Zvolena!

Foto: ilustračné

V OBRAZOCH: Pamiatky v centre Zvolena
15
Galéria
Foto: Eva Drugdová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM