Jakub Forgács Správy

Zvolenčania, čakajte veľké obmedzenia: Úplne uzavrú časť námestia a nielen to

V súvislosti so zabezpečením dopravnej obsluhy prevádzok obchodu a služieb a obyvateľov rodinných domov bude počas uzávierky Námestia SNP uskutočnená aj zmena organizácie dopravy.

Ilustračný obrázok k článku Zvolenčania, čakajte veľké obmedzenia: Úplne uzavrú časť námestia a nielen to
5
Galéria
Zdroj: Pavel Albert

Mesto Zvolen oznamuje motoristickej verejnosti, obyvateľom a návštevníkom mesta Zvolen, že v súvislosti s postupom prác na stavbe: „Námestie SNP Zvolen, pešia zóna – III. etapa“ bude v čase od 06:00 dňa 23. 6. 2020 až do ukončenia stavebných prác úplná uzávierka Námestia SNP v úseku od ulice 29. augusta po Námestie slobody. Informuje o tom na svojom oficiálnom webe.

„V súvislosti so zabezpečením dopravnej obsluhy prevádzok obchodu a služieb a obyvateľov rodinných domov bude počas uzávierky Námestia SNP uskutočnená aj zmena organizácie dopravy v ulici 29. augusta tak, že sa tam dočasne ruší parkovanie a premávka bude obojsmerná s vjazdom a výjazdom z ulice M.R.Štefánika a s obrátiskom na konci ulice v smere na Námestie SNP,“ píše sa na webe.

„Miesto uzávierky a zmena organizácie dopravy v ulici 29. augusta budú vyznačené prenosnými dopravnými značkami,“ dodáva mesto.

Foto: ilustračné

OBRAZOM: Stavebné práce v severnej časti zvolenského námestia rýchlo postupujú
5
Galéria
Zdroj: Pavel Albert
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM