Hokej

Zvolenskí hokejisti sa ospravedlňujú za prehru s Detvou: Fanúšikom zaplatia vstupné

Hráči HKM Zvolen po konzultácii s vedením klubu reagujú na piatkový zápas s Detvou. Priaznivcom zaplatia vstupné na domáci duel 18. kola s Košicami.

Ilustračný obrázok k článku Zvolenskí hokejisti sa ospravedlňujú za prehru s Detvou: Fanúšikom zaplatia vstupné
Zdroj: TASR

Hokejisti HKM Zvolen sa rozhodli kompenzovať fanúšikom slabý výkon v piatkovom zápase 16. kola Tipsport ligy, keď na vlastnom ľade prehrali s Detvou 1:5.

Ako ospravedlnenie zaplatia svojim priaznivcom vstupné na domáci duel 18. kola s Košicami (streda 30. októbra o 18:00).

„Môžeme prehrať po boji, v ktorom necháme na ľade dušu a všetky sily, to sa ale s Detvou nestalo. Bezduchý výkon zatienený trpkou prehrou nás všetkých v kabíne hnevá. Osobné ambície nikdy nesmú prekonať spoločné ciele HKM. V prvom rade hráme za logo na hrudi a nie za meno na chrbte. K tomu musíme pridať energiu, umenie, srdce a nekonečnú túžbu po víťazstve. Už len tým budeme k výhram bližšie ako náš súper. Každého fanúšika, ktorý si našiel a nájde cestu na štadión, si vážime a toto gesto patrí práve vám,“ uviedol na webe Zvolena kapitán tímu Ivan Švarný.

Ako uvádza oficiálny web HKM Zvolen, majitelia permanentiek majú možnosť si prevziať na vstupe do štadióna pri turniketoch poukážku, ktorá ich počas zápasu oprávňuje na jedno pivo či nealkoholický nápoj zdarma.

„Ostatní návštevníci sú povinní si v pokladni prevziať vytlačenú vstupenku (v nulovej hodnote), bez možnosti výberu konkrétneho sedadla, môžu si však vybrať, či chcú vstupenku na státie, alebo na sedenie,“ píše sa na stránke.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR/Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM