Jakub Forgács Krimi Krimi

Zvolenskí policajti prosia ľudí o pomoc: Peter (22) zmizol a už niekoľko dní sa neozval!

Pátranie po nezvestnom! Podľa slov polície Peter odišiel z miesta trvalého bydliska na neznáme miesto. Dobre si pozrite fotografiu hľadaného mladíka!

Ilustračný obrázok k článku Zvolenskí policajti prosia ľudí o pomoc: Peter (22) zmizol a už niekoľko dní sa neozval!
Zdroj: Policajný zbor SR

Polícia vo Zvolene sa obracia na občanov so žiadosťou o pomoc a spoluprácu pri pátraní po nezvestnom Petrovi Marcinekovi (22) z Hriňovej. „Nezvestný muž v sobotu (14.5.) odišiel z miesta svojho trvalého bydliska na neznáme miesto a doposiaľ nepodal o sebe a ani o svojom pobyte žiadne informácie,“ uviedla banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Andrea Petrovičová.

„Nezvestného naposledy videla jeho sestra dňa 13. mája o 23:00, kedy za ňou prišiel do izby. Nezvestný sa nelieči na žiadnu chorobu, neužíva lieky, trpí depresiami. V minulosti nikdy neodišiel z domu bez toho, aby o tom niekomu nepovedal,“ pokračovala.

Podľa slov hovorkyne je vysoký 180 cm, má štíhlu postavu, čierne vlasy a sivomodré oči. „Držanie tela má nachýlené dopredu a rozpráva pomaly. Pravdepodobne by mal mať oblečenú mikinu sivomodrej farby s nápisom. Zvláštne znamenia: na hrudníku má bradavicu telovej farby,“ dodala Petrovičová.

Polícia žiada občanov, aby akékoľvek informácie o nezvestnom mužovi oznámili na najbližšom útvare Policajného zboru, alebo na linku tiesňového volania č. 158.

Čítajte tiež:

Tragická smrť Kotlebovho poslanca Ondreja Bindera (†46): Polícia vysvetľuje presné okolnosti nehody

Stratil sa Peter: Spoznáte hľadaného mladíka podľa fotky?
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM