Kultúra

Zvolenský park rozozvučí country. Tešte sa na poriadnu dávku trampskej zábavy

Už onedlho ožije Mestský park Lanice vo Zvolene obľúbenou akciou Country záhrada. Na čo sa môžu návštevníci tešiť tentokrát?

Ilustračný obrázok k článku Zvolenský park rozozvučí country. Tešte sa na poriadnu dávku trampskej zábavy
Zdroj: TASR

Ďalší ročník Country záhrady sa uskutoční v piatok 17. augusta v Mestskom parku Lanice. Začne o 15.00. Tento rok sa predstaví päť kapiel zo Slovenska, ale aj zo zahraničia. Pôjde o zaujímavý výber umelcov žánru country a folk, ale aj fúzií ako pop-tramp. Nebude chýbať sprievodný program a príjemná atmosféra Laníc.

Ako prvá sa o 15:00 predstaví zvolenská kapela Prievan. Po nich nastúpi opäť slovenská úderka, skupina Country Limit Club, ktorá hrá už od roku 1992. Trojlístok slovenských kapiel uzavrie, všetkým známy, Pacipacifik.

Z iného súdka bude spevák Willie Jones, ktorý so svojou gitarou a dynamickým spevom zabáva Európu už od roku 1983. Ako G.I. vystupoval v prvej kapele Cripple Creek a hral pre vojakov a v kluboch Nemecka. Vyvrcholením programu bude kapela Kamelot, ktorá pochádza z Brna. Existuje od roku 1982 a ich hudba je o gitarách, pesničkách a energii.

Súčasťou podujatia budú aj neodmysliteľné westernové show Túlavých vlkov, rôzne aktivity pre deti či celé rodiny, ohnisko, potulná čajovňa a mnohé iné. Už druhý rok je výnimočné najmä miesto konania: Mestský park Lanice, ktorý dotvára výnimočnú trampskú atmosféru podujatia. V prípade nepriaznivého počasia sa podujatie zruší, uskutoční sa len koncert kapely Kamelot o 21:00 v DK Podborová.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM