Hokej

Zvolenských hokejistov trápi maródka: V najbližších zápasoch budú chýbať viaceré opory

Po utorkovom voľne pokračuje hokejová extraliga ďalšími dvoma kolami. Zvolenčanov však trápi maródka, štvrtkový tréning bol bez viacerých opäť tímu.

Ilustračný obrázok k článku Zvolenských hokejistov trápi maródka: V najbližších zápasoch budú chýbať viaceré opory
Zdroj: TASR

Ako informovala oficiálna klubová stránka HKM Zvolen, zranenia a choroby narobili trénerovi Josefovi Turekovi vrásky na čele. Ako sa vyjadril pre web HKM Zvolen, tak Michal Chovan je pre zranenie kolena mimo hry na viac zápasov, Lukáš Jurík sa vyjadrí najneskôr ku svojmu štartu zajtra ráno, Dalibor Bortňák už trénoval, no po antibiotikách sa cítil slabý,tam sa uvidí v deň zápasu. Tomáš Škvaridlo má problémy s chrbtom, netrénuje a proti Nitre pravdepodobne nenastúpi.

Pokope tak ostala iba prvá formácia a to Zvolenčania bojujú o postavenie v prvej štvorke. „Každý získaný bod nám pomôže udržať kontakt s mužstvami nad nami. Vďaka Bohu nám odpadli starosti, ktoré sme mali vlani, sme v situácii, že máme pred ôsmym tímom 30-bodový náskok. Nie je to také dramatické, ako pred rokom, keď sme do konca bojovali o play-off,“ povedal pre hkmzvolen.sk tréner Josef Turek.

Tým sa však počet chýbajúcich hráčov nekončí… „Máme maródov a dnes má navyše Michal Pichnarčík štátnice, Frederik Fekiač má tiež nejaké skúšky v škole. Na tréningu sme teda mužstvo doplnili juniormi, ktorí vytvorili štvrtú päťku,“ opísal situáciu v tíme kouč Zvolenčanov pre web HKM.

A čo doplnenie kádra? Pred play-off sa do tímu vráti zo Žiliny Matej Síkela a z Prešova stiahne HKM útočníka Igora Jaroša.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM