Gregor Lukáč Rôzne

FOTO: Nadupaná Tuning Grill Party: Burácajúce motory a gumovanie na asfalte

Siedme pokračovanie známeho tuning zrazu pri Zvolene je už za nami. Milovníci štyroch kolies si prišli na svoje. Aké autá sa predviedli tohto roku?

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Nadupaná Tuning Grill Party: Burácajúce motory a gumovanie na asfalte
Foto: Gregor Lukáč

Tuning Grill Party lákala návštevníkov svojou vymakanou video pozvánkou. Siedmy ročník zrazu milovníkov rýchlych aut a silných motorov na Dobrej Nive nakoniec vyšiel, aj napriek nepriaznivému počasiu. Hneď začiatok akcie však priniesol aj veľké pozitívum. Pri vstupe sa čakalo podstatne menej ako minulý rok.

V piatok ste mohli vidieť šprinty aj slalom. V disciplíne šprinty sa fanúšikovia kochali burácajúcimi motormi, gumovaním (burnoutom) niektorých áut alebo obdivovali šprintujúcich motorkárov. Na šprintoch sa ukázali aj viaceré krásne autá ako napríklad Nissany GT-R, Audi A7 či A4 Avant. Taktiež ste sa mohli pokochať obrovským americkým Dodge RAM 2500, Dodge Charger, Ford Mustangom či špeciálne poskladaným Seat Leonom.

Vo večerných hodinách, keď sa dostatočne zotmelo, prebiehal Light tuning. Vtedy prišli na rad podsvietené autá. Inde sa zas meral výkon audiosystémov, ktorý doslova tlačil na karosériu a sklá vozidiel.

Pri opekaní kadejakých dobrôt bolo takmer celé letisko poriadne zadymené. Zvyšok noci už patril diskotéke, kde sa každý vytancoval a vyzabával do sýtosti. Po prespatí v autách sa v programe v sobotu pokračovalo, aj keď už začalo pršať podstatne viac.

Čítajte tiež:

Čo ponúka nasledujúci týždeň? Vyberte si z týchto 10 podujatí

Víkendové prekvapenie: Kde vystúpi superstarista Martin Harich?

FOTO: Nadupaná Tuning Grill Party
25
Galéria
Foto: Gregor Lukáč
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM