Nicole Regecová Kultúra

Júnové korzá vyvrcholia kuchársky. Na zvolenské námestie mieria Habovci!

Pomaly, ale isto sa blíži posledné zvolenské korzo. Tešiť sa môžeme na viaceré lákadlá, no zlatý klinec bude v podobe dvoch známych televíznych kuchárov.

Ilustračný obrázok k článku Júnové korzá vyvrcholia kuchársky. Na zvolenské námestie mieria Habovci!
Foto: Nicole Regecová

Prvé korzo pokazila silná búrka. Na druhom sa počasie výrazne zlepšilo a poslednú nedeľu bolo takmer bezchybné. Moderátor podujatia Radoslav Kuric dúfa, že tak to bude pokračovať aj ďalej, a na tom najbližšom nás neprekvapí ani mráčik. Na čo všetko sa môžete tešiť?

„Štvrté korzo bude ladené a popretkávané kuchárskym umením, pretože hlavnými ťahúňmi budú Habovci. Tí sú v súčasnosti asi najznámejší kuchári,“ prezrádza Kuric. Sľúbená je veľká šou a my len môžeme dúfať, že známy otec so synom aj niečo navaria.

Na začiatku akcie rozprúdia krv Zvolenskí vrchári ľudovými piesňami. Vystúpi aj Samuel Lörinčík. S týmto mladým talentovaným spevákom si budete môcť zaspievať najväčšie československé hity. Tanečne sa predvedie miestna skupina Romano Jilo a zahrajú aj žiaci zo ZUŠ-ky. Ako vždy sa môžete tešiť na akcie pre deti, tentokrát to bude divadielko Kráľ drozdia brada.

Posledné tohtoročné korzo sa uskutoční už klasicky, na Námestí SNP, v nedeľu 26. júna.

Čítajte tiež:

10 tipov z redakcie: Najlepšie, čo Zvolen ponúkne počas týždňa

Lákadlo tohtoročných leteckých dní na Sliači odhalené: Unikátne stroje ukrajinských síl

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM