Stanislav Černák Rôzne

Zhoda náhod či znamenie? Ľudí na stretnutí HKM a mesta pobavila kuriózna situácia :)

Počas veľkej diskusie vedenia mesta Zvolen s vedením HKM Zvolen a rodičmi sa stala vskutku kuriózna situácia. Žeby išlo o znamenie? To v danom momente asi prebehlo v hlavách viacerých prítomných...

Ilustračný obrázok k článku Zhoda náhod či znamenie? Ľudí na stretnutí HKM a mesta pobavila kuriózna situácia :)
Zdroj: Dnes24.sk

Na pondelkovom veľkom stretnutí zástupcov HKM Zvolen, vedenia mesta Zvolen a rodičov odznel, že okrem žiadania zvýšenia dotácií od mesta na mládežnícky hokej chcú zástupcovia hokejového klubu, aby mesto Zvolen pomohlo HKM s prevádzkovými nákladmi na údržbu zimného štadióna.

Diskusia bola otvorená, do ktorej sa zapojili snáď všetci prítomní. Zo strany rodičov padalo veľa otázok smerom k vedeniu HKM Zvolen. Pri jednom dotaze však zrazu nastala vskutku kuriózna situácia, ktorá viacerých v sále naozaj pobavila.

Všetko sa udialo v momente, keď sa jeden z rodičov pýtal, ako je možné, že HKM Zvolen dlhuje niekoľko platov zamestnancom starajúcim sa o údržbu zimného štadióna. Člen predstavenstva HKM Dušan Mráz mu po dotaze začal oponovať. „Dotácia od mesta je 360 000 eur. Z toho stotisíc ide na mládežnícky hokej. Zvyšných 260 000 eur používame na úhradu energií, a to nám nepostačuje. Len 180 000 stojí elektrická energia na štadióne," povedal Mráz. No a vtedy to prišlo!

Práve po oznámení uvedenej sumy za elektrinu z Mrázových úst zrazu v zasadačke zvolenskej radnice vypadol elektrický prúd. Mnohým hneď v hlavách prebehlo, že ide vskutku o kurióznu zhodu náhod. Udalosť preto vyvolala medzi prítomnými v sále všeobecné pobavenie. Výpadok tak v inak vážnom rokovaní zabezpečil chvíľku vskutku humorného oddychu :)

Foto: ilustračné (Branislav Šníder)

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM