Stanislav Černák Samospráva

Zvolenská poslankyňa Lenka Balkovičová: TOTO sú dôvody jej kandidatúry!

Lenka Balkovičová skončila v predchádzajúcich voľbách na druhom mieste za súčasným primátorom Miroslavom Kuseinom. Momentálne začala zbierať podpisy od občanov, aby jej vyjadrili podporu. Aké sú dôvody jej kandidatúry?

Ilustračný obrázok k článku Zvolenská poslankyňa Lenka Balkovičová: TOTO sú dôvody jej kandidatúry!
Foto: Stanislav Černák

Mestská a krajská poslankyňa Lenka Balkovičová odštartovala na nádvorí Zvolenského zámku petíciu, v ktorej musí vyzbierať minimálne 400 podpisov, aby sa mohla uchádzať o primátorské kreslo ako nezávislá kandidátka v nadchádzajúcich komunálnych voľbách.

„V prvom rade som sa rozhodla zistiť , či by ľudia vôbec mali záujem o to, aby som kandidovala. Momentálne je to len o odštartovaní zbierania podpisov a ak zistím, že mám podporu toľkých Zvolenčanov, že mám šancu byť úspešná vo voľbách, to samozrejme aj urobím,“ povedala pre Zvolen 24 Lenka Balkovičová a pokračovala, „Netvrdím, že to neurobím aj za iných okolností, ale mňa najviac motivuje to, či chcú Zvolenčania zmenu a či chcú novú energiu. Takže toto je hlavným motívom.“

Medzi hlavné dôvody opätovnej kandidatúry mestskej a krajskej poslankyne patria ľudia. „Veľmi mi záleží na mládeži, na tom, aby si vytvorila dobrý vzťah k mestu a aby tu chceli ostať žiť. Takisto mi záleží aj na starších občanoch, aby mohli v pokoji, v kľude a so všetkým komfortom dožiť svoj život v meste, v ktorom po celý čas žili. V našom meste je čo zlepšovať a tomuto by som sa najviac chcela venovať, pokiaľ budem mať tú možnosť,“ prezradila Balkovičová.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM