Nicole Regecová Rôzne

5 TOP správ týždňa: Čo z diania v našom meste oslovilo Zvolenčanov najviac?

Každý týždeň vám prinášame čerstvé správy spod Pustého hradu či zaujímavé rozhovory. Pozrite sa na 5 najčítanejších článkov minulého týždňa.

Ilustračný obrázok k článku 5 TOP správ týždňa: Čo z diania v našom meste oslovilo Zvolenčanov najviac?
Foto: Nicole Regecová

Plánovaný kruhový objazd

Vodiči, zbystrite pozornosť! Na mieste známej križovatky v meste pod Pustým hradom sa bude stavať nový kruháč. Vieme, kde by mal vyrásť.

Majstrovstvá v hasičskom športe

Hasiči predvádzali priamo v centre Zvolena úctyhodné výkony. Trúfli by ste si zdolať 10-metrovú vežu bez istenia? Pozrite, za aký čas to dokázal najrýchlejší!

Ďalšie zvolenské tetovanie

Pod Pustým hradom máme mnoho hrdých Zvolenčanov. Dôkazom je aj Mirco Dobrota (23) s nevšedným tetovaním. Ako naň pri prvom pohľade zareagovala jeho stará mama?

Mestský poslanec v rozhovore

Pokiaľ sa Peter Košík práve nevenuje poslaneckým povinnostiam, stráži vzdušný priestor Slovenskej republiky. Prečo je známy konfrontáciami na zastupiteľstve a na čo je vo svojej mestskej časti najviac hrdý?

Prezident Hasičského a záchranného zboru SR

Pod Pustý hrad zavítal sám najvyšší šéf Hasičského a záchranného zboru Slovenskej republiky. Ukázal sa v rámci majstrovstiev v hasičskom športe. Fakt, že sa konali práve vo Zvolene, nebol náhodný. Pozrite, čo povedal o našom meste!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM