Martina Jančiarová Kultúra

Čo ponúka nasledujúci týždeň? Vyberte si z týchto 10 podujatí

Pre niektorých pracovný, pre mladých prázdninový. Na nádvorí zvolenského zámku sa budú odhaľovať tajomstvá, v horúcich dňoch na vás čaká Doba ľadová.

Ilustračný obrázok k článku Čo ponúka nasledujúci týždeň? Vyberte si z týchto 10 podujatí
Foto: Nicole Regecová

STAČÍ CHCIEŤ, STAČÍ MAŤ RÁD (VÝSTAVA)

12. júla – 26. augusta, v čase otváracej doby Lesníckeho a drevárskeho múzea

Do 26. augusta máte možnosť navštíviť výstavu prác, ktoré vytvorili klienti DSS Symbia. V Lesníckom a drevárskom múzeu nájdete všetko, čo klienti vyrobili, od keramiky až po pletené vecičky. Výstava pripomína 25 rokov poskytovania sociálnej služby v DSS Symbia.

23. ZVOLENSKÝ VÝTVARNÝ SALÓN

Každý pracovný deň do 29. júla od 8:00 do 16:30, Stará radnica

Zvolenská sedmička v spolupráci s Mestom Zvolen vás pozývajú na Zvolenský výtvarný salón, ktorý bol otvorený 1. júla a potrvá do 29. júla. Tešiť sa môžete už na 23. ročník tohto podujatia, na ktorom svoje diela predstavia členovia združenia Zvolenská sedmička a ich hostia.

DOBA ĽADOVÁ: MAMUTÍ TRESK

20. júla 2016 o 14:00, Europa Cinemas

Ak ešte nemáte program na všetky prázdninové dni, tak potom určite zájdite aj do kina na ďalšie veľké pokračovanie Doby ľadovej. Stretnete sa znova s vašimi obľúbenými hrdinami: mamutmi Mannym a Ellie, leňochodom Sidom, tigrom Diegom a mnohými ďalšími. Objaví sa opäť aj veveričiak Scrat, ktorý na naháňačke za unikajúcim žaluďom spustí sériu kozmických katastrof. Partia našich hrdinov sa vydáva na záchrannú akciu do tajomnej Geotopie, no ako to vyriešia, to už uvidíte v kine.

LETNÉ KINO SNG- IZBA

21. júla 2016 o 21:00, Nádvorie zámku

Vo štvrtok odštartuje už 4. ročník Letného kina SNG, ktoré sa uskutoční na nádvorí zámku. Prvým premietaným filmom bude Izba, ktorá pochádza z dielne režiséra Lennyho Abrahamsona. Hlavnými postavami sú päťročný Jack, pre ktorého je izba celým svetom a jeho mama Joy, pre ktorú je izba väzením. V izbe ich už viac, ako sedem rokov drží starý Nick, no Joy vymyslí plán úteku.

BEH NOČNÝM ZVOLENOM

21. júla 2016 o 18:30, Námestie SNP

Tak ako každý štvrtok, aj tento si budete môcť zabehnúť pár príjemných kilometrov v krásnej prírode. Vítaní sú všetci bežci aj nebežci, bez ohľadu na vek či kondíciu. Jedinou podmienkou je radosť z behu.

CULTUREBOX 10

22. júla 2016 od 16:00, Park Ľ. Štúra

V piatok sa uskutoční už 10. ročník podujatia Culturebox. Hlavnou úlohou tohto hudobného festivalu je priniesť do nášho mesta hudbu netradične ponímanú a podanú prevažne slovenskými interpretmi. V parku postupne vystúpia SATIN LEAD, SAYS, Thom Artway a Ľubo Šamo & ODB Trio. Tešiť sa môžete aj na bohatý sprievodný program, tak sa určite zastavte.

DNI OBCE KOVÁČOVÁ

22. –24. júla 2016, Kováčová

Na tohtoročných dňoch obce Kováčová bude rozhodne bohatý program počas celého víkendu. Tešiť sa môžete na premietanie filmu Babovřesky 3, súťaž vo varení guľášu, statickú ukážku vrtuľníka Mi 17 a dokonca príde zaspievať Martin Harich. Program je naozaj pestrý, tak určite neváhajte a príďte sa zabaviť.

CAPTAIN MORGAN PARTY

22. júla 2016 o 20:00, Zvolenka

Jeden z množstva spôsobov, ako privítať víkend, vám ponúka aj kaviareň Zvolenka, ktorá pre vás chystá Captain Morgan party. Pripravené majú rôzne akcie a na parket vás pozýva DJ Maroš Šemoda.

MINISTRY PARTY

23. júla 2016, Ministry of fun

Ani túto sobotu vás miestny klub Ministry of fun nenechá sedieť doma. Pripravenú majú, tak ako každý víkend, poriadnu party. Počas noci vám do tanca budú hrať DJ MUSTEE a DJ JAYMEE. Príďte sa aj vy zabaviť na tanečný parket.

LETNÉ KINO SNG- LÁSKY ČAS

24. júla 2016 o 21:00, Nádvorie zámku

Ďalším filmom, ktorý bude premietaný na nádvorí zámku bude Lásky čas. Hlavný hrdina Tim je obyčajný chlapec, kým mu jeho otec neprezradí rodinné tajomstvo a on sa dozvie, že každý muž v ich rodine má schopnosť cestovať do minulosti. Tim túto schopnosť využíva, no čoskoro príde na to, že nie všetko sa dá napraviť.

Čítajte tiež:

Prehľad minulého týždňa: Ktoré správy zaujali najviac?

Zvolenčanov ovládol celosvetový hit: Pokémoni priamo na Námestí SNP

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM