Martina Jančiarová Kultúra

Čo prinesie jarný víkend vo Zvolene? Pestrý výber tipov na voľné dni na jedinom mieste

Ani sme sa nenazdali a ďalší víkend už klope na dvere. Čo budete robiť počas blížiacich sa voľných dní? Vo Zvolene môžete zažiť aj takéto lákadlá...

Ilustračný obrázok k článku Čo prinesie jarný víkend vo Zvolene? Pestrý výber tipov na voľné dni na jedinom mieste
Foto: Oliver Kuklovský

LESNÍCKE DNI

22. apríla 2016, Námestie SNP

V piatok sa môžete tešiť na veľkú zábavu, ktorú vám pripravia Lesnícke dni na oslavu svojho 10. výročia. Zabávať vás budú po celý deň, podujatie sa začne slávnostným otvorením, Zelená dekáda, o 10:00. Počas programu budete môcť vidieť rôzne divadielka či tanečné a spevácke vystúpenia. O 17:00 pre vás zaspieva Zuzana Smatanová a po nej skupina Hex. Ako bonus- každý, kto príde oblečený v zelenom, bude odmenený.

ANNEŠANTÉ

22. apríla 2016 o 19:30, Kafé Džezva

Koncom pracovného týždňa si určite treba oddýchnuť a čo iné je lepšie ako francúzsky a český šansón? Vystúpenie skupiny Annešanté v podobe troch veselých hudobníkov a šarmantnej speváčky si budete môcť vychutnať už tento piatok.

VÝSTAVA MALIEB MIROSLAVA BÁRDIHO

22. apríla 2016 od 8:00 do 17:30 , Galéria na Tehelnej

Zaujímate sa o umenie a máte radi balady? V tom prípade je pre vás ako stvorená výstava Miroslava Bárdiho, ktorá trvá už od 1. apríla 2016. Autor obrazov tvoril vo veľkej miere na tému balád, ktoré sa rozhodne oplatí vidieť. Ak ste tak ešte neurobili, výstava je pre vás otvorená každý pracovný deň.

DOBRE ROZOHRANÁ PARTIA ( STANISLAV SLOVÁK)

22. apríla 2016 18:30, Divadlo Jozefa Gregora Tajovského

Myslíte si, že seniori žijú len v stereotype? To si myslí aj zatrpknutý vdovec Fred, ktorý nedokáže vychádzať s nikým iným okrem svojho starého priateľa, s ktorým hráva šach. Život mu však zmení dynamická nová domáca, ktorá mu ukáže, že ani senior nemusí usnúť naveky v jednom stereotype.

SPOLU ZOZBIERAME VIAC

23. apríla 2016 od 8:00 do 12:00, sídliská vo Zvolene

Vadí vám neporiadok vo vašej blízkosti a záleží vám na vašom okolí? V tom prípade teraz je ten správny čas, pridať sa v sobotu ku skupinám ľudí na vašom sídlisku a pomôcť im skrášliť ho. Sídlisko, ktoré zozbiera najviac odpadu, získa „Zelenú bodku“. Tak hor sa na jarné upratovanie!

MÓDNA SHOW JAR- LETO 2016

23. apríla o 16:00, Europashopping center

Je tu jar a s ňou aj nové trendy v tom, čo na seba. Treba vymeniť teplé kabáty za farebné oblečenie, ktoré k tomuto ročnému obdobiu patria. Ako to urobiť tak, aby sme vyzerali vždy dobre, to vám ukážu na módnej prehliadke v Europa SC.

TJ SLÁVIA TU ZVOLEN – VTC PEZINOK

23. apríla 2016 o 17:00, hala 9. ZŠ Zvolen

Ak ste športovým fanúšikom a zaujímate sa aj o volejbal, tak cez víkend určite nesmiete chýbať v hale 9. ZŠ. V sobotu sa tam uskutoční volejbalový zápas extraliga žien medzi TJ Slávia TU Zvolen a VTC Pezinok. V tomto zápase sa rozhodne, či Zvolenčanky skončia na 5. mieste.

SZIDI TOBIAS

23. apríla 2016 o 19:00, Dom kultúry ŽSR

V sobotu večer do nášho mesta zavíta speváčka SzidiTobias aj so svojou kapelou. Melodickou hudbou vás budú sprevádzať večerom a spríjemňovať atmosféru. Tento koncert si rozhodne nenechajte ujsť, ak ste aj vy priaznivcom ich tvorby.

VETERÁN BURZA

24. apríla 2016 od 8:00 do 12:00, parkovisko Technik

Na konci týždňa sa vo Zvolene bude konať tradičné stretnutie veteránov. Ak ste fanúšikom týchto historických pokladov, tak rozhodne nemôžete chýbať. Príďte sa aj vy podeliť so svojimi skúsenosťami a nazbierať nové.

LOVEC: ZIMNÁ VOJNA

24. apríla 2016 o 17:50, Europa Cinemas

Príbeh sa odohráva skôr, ako bola snehulienka na svete a kráľovná Ravenna sa tak mohla bez starostí pýtať svojho zrkadla, kto je najkrajší na svete. Avšak jej mladšia sestra sa po strate svojho dieťaťa premení na Ľadovú kráľovnú. Vychováva z detí neľútostných bojovníkov, medzi nimi aj Erika a Sáru, ktorí vyčnievajú vzájomnou náklonnosťou. Za svoju lásku však Erik zaplatí stratou Sáry a vyhnanstvom. Ako sa tento príbeh skončí?

Čítajte tiež:

Hex, Zuzana Smatanová aj sokoliari… Lesnícke dni vo Zvolene lákajú atraktívnym programom!

Za krásami netreba cestovať cez pol sveta: 3 dediny pri Zvolene, ktoré by mal poznať každý!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM