Jakub Forgács Krimi

Nové INFO o nehode pri Zvolene: Prevráteným peugeotom to neskončilo, nasledoval náraz do návesu!

Hrozivo vyzerajúca nehoda iba pár kilometrov od Zvolena. Muži zákona poodhalili viac o tom, čo sa dialo na ceste po zrážke áut!

Ilustračný obrázok k článku Nové INFO o nehode pri Zvolene: Prevráteným peugeotom to neskončilo, nasledoval náraz do návesu!
Zdroj: Policajný zbor SR

V stredu podvečer došlo neďaleko Zvolena, pri obci Breziny, k dopravnej nehode. Krátko po nej sme vám priniesli prvé správy z miesta áut na ceste pri Zvolene: Dodávka skončila prevrátená, na mieste aj zranení!. Polícia nám vo štvrtok poskytla nové informácie.

„V stredu o 17:00 došlo na ceste I/66 k dopravnej nehode medzi osobným motorovým vozidlom značky Mazda, ktoré viedol vodič (30), Peugeot Boxer, ktoré viedol vodič (30) z Poľska a jazdnou súpravou DAF FT s návesom, ktorú viedol vodič (42) z Bulharska,“ uviedla pre spravodajský portál Zvolen 24 banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Andrea Petrovičová.

„Vodič Mazdy išiel po ceste I/66 v smere od Zvolena na Krupinu, pri jazde nedodržal bezpečnú vzdialenosť a narazil do vozidla idúceho pred ním, do Peugeotu Boxer. Ten v tom čase odbočoval doľava, na miesto, ležiace mimo cestu. Náraz Boxer prevrátil na pravý bok,“ pokračovala hovorkyňa so slovami, že Mazda po náraze pokračovala v jazde po parkovisku vľavo od cesty, pričom narazilo do zadnej časti návesu na parkovisku zaparkovanej jazdnej súpravy.

Do vyšetrovania nehody bol podľa slov Petrovičovej prizvaný aj znalec z odboru cestnej dopravy. „Pri dopravnej nehode došlo k ľahkej ujme na zdraví vodiča Mazdy, s predpokladanou dobou PN do sedem dní. Celková škoda na vozidlách je odhadnutá približne na 13 500 eur. Poškodený vodič Boxeru nafúkoal 0,4 mg/l alkoholu, čo je v prepočte 0,83 promile,“ dodala s tým, že mu za toto bola uložená bloková pokuta vo výške 650 eur.

Čítajte tiež:

Vodič (33) pri Zvolene vrazil do značky. So škodovkou skončil v priekope!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM