Stanislav Černák Futbal

Potvrdené! Zvolenskí futbalisti už môžu hrávať domáce zápasy pod Pustým hradom

Dobrá správa pre všetkých futbalových fanúšikov. Výkonný výbor Slovenského futbalového zväzu (SFZ) schválil, že MFK Lokomotíva Zvolen už môže hrávať domáce zápasy vo Zvolene!

Ilustračný obrázok k článku Potvrdené! Zvolenskí futbalisti už môžu hrávať domáce zápasy pod Pustým hradom
Zdroj: Dnes24.sk

Pred začiatkom aktuálneho ročníka futbalových súťaží došlo k zlúčeniu zvolenského futbalového klubu s Ružinou. Tím hráva zápasy pod hlavičkou MFK Lokomotíva Zvolen, avšak domáce zápasy sa hrávali na ihrisku v Ružinej. Od teraz sa už bude hrávať vo Zvolene!

„V utorok to schválil výkonný výbor SFZ a MFK Lokomotíva Zvolen bude hrávať domáce zápasy už na štadióne vo Zvolene! Demografická čiara sa posunula smerom na Západ, takže Zvolen už podľa SFZ spadá do Východnej časti a bolo odsúhlasené, že domáce zápasy už môžeme hrávať u nás,“ prezradil pre Zvolen 24 člen dozornej rady MFK Lokomotíva Zvolen Jozef Ježík.

Fanúšikovia sa tak už môžu tešiť na prvý domáci zápas, ktorým bude duel ako hrom. V stredu 15. októbra už na štadióne vo Zvolene privíta Lokomotíva hráčov AS Trenčín. Výkop duelu je o 15:30. „Hneď v sobotu privítame opäť vo Zvolene v ligovom súboji Lokomotívu Košice,“ dodal Ježík.

Zvedaví sme boli aj na zmenu adresy akciovej spoločnosti, ktorá má momentálne sídlo v Lieskovci. „Zmena adresy ešte nie je schválená, ale týmto pádom nám už nič nebráni, aby sme adresu dali naspäť do Zvolena,“ doplnil člen dozornej rady.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM