Alžbeta Paulíková Rôzne

Sociálna sieť sa stala aj súčasťou života Lenky Balkovičovej: Primátorka prezradila, čo sleduje na Facebooku

Sociálne siete sa stali súčasťou života aj veľkého množstva Zvolenčanov. Výnimkou nie je ani primátorka Lenka Balkovičová. Pre náš web odhalila, aký je jej vzťah k Facebooku a aj to, čo na ňom sleduje.

Ilustračný obrázok k článku Sociálna sieť sa stala aj súčasťou života Lenky Balkovičovej: Primátorka prezradila, čo sleduje na Facebooku
Zdroj: Dnes24.sk

V dnešnej modernej dobe sú sociálne siete považované za takmer najjednoduchší spôsob komunikácie s ostatnými. Facebook využívajú rôzne organizácie, spoločnosti, firmy, ale takisto aj mestá a obce. No nezriedka aj starostovia či primátori. A Zvolen nie je výnimkou.

Zvolenčanov zaujíma dianie v meste

Zvolenská primátorka Lenka Balkovičová je na Facebooku zaregistrovaná približne päť rokov: „Registráciu za mňa urobila dcéra a aj mi pomáhala sa v ňom orientovať.“ Ako však prezradila, tento fenomén využíva len veľmi málo. „Je to kvôli môjmu pracovnému vyťaženiu. Skutočne teraz sledujem len pracovné veci a snažím sa odpovedať na otázky občanov,“ uviedla primátorka Zvolena.

Hoci je Lenka Balkovičová na poste primátorky zatiaľ len krátko, Zvolenčania sa o jej súkromie až tak nezaujímajú: „Na osobné veci sa ma ľudia na Facebooku nepýtajú. Skôr ich zaujímajú možné riešenia ich problémov vo Zvolene.“

Aké FB stránky sleduje?

Aj v zdieľaní a komentovaní príspevkov sa snaží primátorka prispôsobiť občanom. Preto si svoje súkromie necháva pre seba a rieši prioritne samosprávu. „Na facebookovej stránke veľmi nezverejňujem osobné veci, skôr prezentujem svoj názor. Na Facebooku sledujem stránky týkajúce sa Zvolena a príspevky Zvolenčanov. V minulosti som sa aj zapájala do diania, teraz to už nestíham,“ dodala primátorka Lenka Balkovičová.

Môže vás zaujímať:

Téma plavárne stále rezonuje Zvolenom: Poslanci zaslali primátorke list, pre aký krok sa rozhodli?

Sedieť doma nemusíte, vyrazte si von: 10 tipov, čo môžu Zvolenčania zažiť tento týždeň

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM