Nicole Regecová Kultúra

VIDEO: Keď búrka udrie v najnevhodnejšej chvíli. Zábery, ako počasie prerušilo zvolenské korzo

Zvolenské korzo bolo v plnom prúde, keď mesto pod Pustým hradom prekvapil hustý a silný dážď. Pozrite sa, ako musel moderátor Radoslav Kuric rázne ukončiť obľúbené podujatie. Dočkáme sa ešte vystúpenia Dana Heribana?

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Keď búrka udrie v najnevhodnejšej chvíli. Zábery, ako počasie prerušilo zvolenské korzo
Foto: Nicole Regecová

Mraky sa v nedeľu nad Zvolenom zbiehali už od rána. Akcia zvolenského korza bola vo veľkom ohrození. Okolo obeda sa organizátori predsa len rozhodli ísť do toho a Zvolenčanov skrz internet ubezpečili, že akcia sa bude konať podľa plánu. Korzo otvorilo spevácke vystúpenie Natálii Hatalovej. „Aj keď počas jej vystúpenia na chvíľku spŕchlo, ľudia sa skryli pod dáždniky a rôzne zákutia na námestí. Vydržali počúvať aj počas dažďa,“ komentuje vzniknutú situáciu Kuric

Zdalo by sa, že počasie sa umúdrilo a aktivity podujatia pokračovali ďalej. Krátko pred siedmou večer sa však nad Námestím SNP objavili mračná. V strede tanečného workshopu Štefana Chleba na hlavnom pódiu musel moderátor Radoslav Kuric rázne ukončiť celé korzo, vzhľadom na vzniknuté nebezpečie pred prichádzajúcou búrkou. O chvíľu na to už Zvolen zachvátil lejak.

„Práve, keď Štefan Chlebo roztancoval deti na pódiu, sme korzo museli z bezpečnostných dôvodov prerušiť. Blížiacej búrke sa už nedalo vyhnúť,“ vysvetľuje Kuric. Bolo mu to veľmi ľúto aj vzhľadom na nadchádzajúci program. O siedmej mal totiž vystúpiť zlatý klinec večera – celoslovensky známy herec Dano Heriban so svojim speváckym číslom. „Danov koncert sa preto neuskutočnil. Po vzájomnej dohode budeme hľadať náhradný termín jeho účinkovania, o ktorom ľudí včas informujeme,“ dodáva moderátor.

Pozrite si zábery lejaku, ktorý zachvátil korzo v tej najnevhodnejšej chvíli.

Čítajte tiež:

Zábava, relax aj športové vyžitie. Čo všetko prinesie nový týždeň vo Zvolene?

Vieme ako prví: Aké novinky čakajú zvolenskú Fun zónu počas leta?

Počas Nedeľného korza zachvátil Zvolen poriadny lejak
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM