Martina Jančiarová Kultúra Kultúra

Víkendový PREHĽAD pre Zvolenčanov. O akcie na voľné dni nebude núdza

Už sa neviete dočkať vytúženého víkendu? Vo Zvolene a okolí ho môžete prežiť vskutku všakovako. Stačí si vybrať z desiatky nami odporúčaných akcií!

Ilustračný obrázok k článku Víkendový PREHĽAD pre Zvolenčanov. O akcie na voľné dni nebude núdza
Foto: Nicole Regecová

STAČÍ CHCIEŤ, STAČÍ MAŤ RÁD (VÝSTAVA)

Od 12. júla do 26. augusta v čase otváracej doby Lesníckeho a drevárskeho múzea

Do 26. augusta máte možnosť navštíviť výstavu prác, ktoré vytvorili klienti DSS Symbia. V Lesníckom a drevárskom múzeu nájdete všetko, čo klienti vyrobili, od keramiky až po pletené vecičky. Výstava pripomína 25 rokov poskytovania sociálnej služby v DSS Symbia.

CULTUREBOX 10

22. júla 2016 od 16:00, Park Ľ. Štúra

V piatok sa uskutoční už 10. ročník podujatia Culturebox. Hlavnou úlohou tohto hudobného festivalu je priniesť do nášho mesta hudbu netradične ponímanú a podanú prevažne slovenskými interpretmi. V parku postupne vystúpia SATIN LEAD, SAYS, Thom Artway a Ľubo Šamo & ODB Trio. Tešiť sa môžete aj na bohatý sprievodný program, tak sa určite zastavte.

DNI OBCE KOVÁČOVÁ

22. –24. júla 2016, Kováčová

Na tohtoročných dňoch obce Kováčová bude rozhodne bohatý program počas celého víkendu. Tešiť sa môžete na premietanie filmu Babovřesky 3, súťaž vo varení guľášu, statickú ukážku vrtuľníka Mi 17 a dokonca príde zaspievať Martin Harich. Program je naozaj pestrý, tak určite neváhajte a príďte sa zabaviť.

CAPTAIN MORGAN PARTY

22. júla 2016 o 20:00, Zvolenka

Jeden z množstva spôsobov, ako privítať víkend, vám ponúka aj kaviareň Zvolenka, ktorá pre vás chystá Captain Morgan party. Pripravené majú rôzne akcie a na parket vás pozýva DJ Maroš Šemoda.

SVETIELKOVÁ NOC

22. júla 2016, U Alexa

Ako každý piatok, ani tento vás klub U Alexa nenechá sedieť doma. Proti nude si pre vás pripravili dobrý liek v podobe svetielkovej party, tak určite neváhajte a príďte sa zabaviť aj vy.

MINISTRY PARTY

23. júla 2016, Ministry of fun

Ani túto sobotu sa nebudete v Ministry of fun nudiť. Pripravená je poriadna víkendová party. Počas noci vám do tanca budú hrať DJ MUSTEE a DJ JAYMEE.

JÚLOVÁ OLDIES PARTY

23. júla 2016, U Alexa

Máte niekedy chuť cestovať v čase a vrátiť sa o pár rokov dozadu? Miestny bar U Alexa vám pomôže preniesť sa do osemdesiatych a deväťdesiatych rokov aspoň prostredníctvom hudby. Do tanca vám budú po celú noc hrať DJ Jano Vajda a DJ Ľubo Loderer.

SPORT & MUSIC FEST 2016

23.- 24. júla 2016 od 8:00, Športový areál Hájik (Lieskovec)

Už tento víkend sa môžete tešiť na jedinečné spojenie hudby a športu, ktoré sa udeje v Lieskovci. V sobotu sa začne 1. ročník tohto podujatia, ktoré ponúka päť samostatných turnajov v piatich obľúbených športoch. Pripravený je pre vás aj skvelý sprievodný program, o ktorý sa postarajú Igor Kmeťo, Papajam, Pacifik a Jana Fiľová & band. Neváhajte a príďte spojiť hudbu so športom aj vy.

Učiteľka

24. júla o 17:00, Europa Cinemas Zvolen

Do kín prichádza novinka pre milovníkov českých a slovenských filmov. Nadčasový príbeh o učiteľke, na prvý pohľad milej a láskavej, ktorá rafinovaným spôsobom manipuluje žiakmi a ich rodičmi, je inšpirovanými skutočnými udalosťami. Dej strhujúceho a veľmi aktuálneho filmu o sile ľudského charakteru sa síce odohráva na začiatku 80. rokov, ale ide o príbeh univerzálny, ktorý by sa mohol odohrať kdekoľvek a v akejkoľvek dobe.

LETNÉ KINO SNG- LÁSKY ČAS

24. júla 2016 o 21:00, Nádvorie zámku

Ďalším filmom, ktorý bude premietaný na nádvorí zámku, bude Lásky čas. Hlavný hrdina Tim je obyčajný chlapec, kým mu jeho otec neprezradí rodinné tajomstvo a on sa dozvie, že každý muž v ich rodine má schopnosť cestovať do minulosti. Tim túto schopnosť využíva, no čoskoro príde na to, že nie všetko sa dá napraviť.

Čítajte tiež:

Tip na víkend: V Kremnici ožije minulosť, a to poriadne autenticky, FOTO

VIDEO: Atmosféra leta na rodinnom festivale? Zjazd karavanov, grilovačka aj skvelá hudba

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM