Nicole Regecová Kultúra

VIDEO a FOTO: Herečka Pavlíková na zvolenskom námestí zahviezdila s pesničkou z Podpoľania

Na nedeľnom korze sme mohli vidieť poriadnu nádielku umenia. Vystúpili domáci muzikanti, ale aj legendárna divadelná herečka Eva Pavlíková. Vypočujte si pesničku, ktorá pochádza priamo z nášho regiónu a vyslúžila si obrovský aplauz Zvolenčanov.

Ilustračný obrázok k článku VIDEO a FOTO: Herečka Pavlíková na zvolenskom námestí zahviezdila s pesničkou z Podpoľania
Foto: Nicole Regecová

Tretie zvolenské korzo sa nieslo už bez väčších problémov s počasím. Narozdiel od toho prvého, kedy divákov zaskočil poriadny lejak priamo na námestí. Túto nedeľu bol program venovaný zosnulej legende slovenského folklóru – Zvolenčanke Márii Mázorovej. Program preto otváral moderátor Radoslav Kuric s blízkou rodinou tejto folkloristky, pričom si zaspomínali na jej život. Nasledovalo dlhé tanečné číslo ľudových súborov Marína a Zornička.

Zlatým klincom programu bola už legendárna slovenská herečka Eva Pavlíková. Tá pôsobí v Divadle Andreja Bagara v Nitre. Predviedla niekoľko songov, ktorými sa preslávila v divadelných hrách. Na Kuricovu otázku, čo je receptom na šťastné manželstvo, Eva zavtipkovala: „Môj manžel je štyri dni v týždni preč.“

Najviac však publikum dostala pieseň Búvaj, že mi búvaj, ktorú Pavlíková zaspievala bez hudobného podmazu. Herečka zdôraznila, že ľudová pesnička pochádza z nášho regiónu stredného Slovenska a určite by sa páčila aj pani Mázorovej.

Vystúpila aj muzikálová speváčka Kristína Vrecková. Najväčší potlesk zožala za známu pesničku Ta ne od Kristíny, ktorú si môžete pozrieť v našej videogalérií. Do neskorého večera vyhrával zvolenský Big band. Ten sa skladal z tvorby mladých hudobných talentov spod Pustého hradu. Námestie bolo naplnené až do konca vystúpení, čo teší najmä moderátora Radoslava Kurica: Tretie Nedeľné korzo malo doteraz rozhodne najväčšiu účasť Zvolenčanov. Atmosféra bola skutočne úžasná. Ďakujem všetkým, ktorí prišli vzdať hold pani Mázorovej."

Vypočujte si pesničku, ktorou Eva Pavlíková ohúrila zvolenské publikum, ale aj ďalšie vystúpenia vo videách pod článkom!

Čítajte tiež:

FOTO a VIDEO: Nedeľné korzo zažilo tohtoročnú premiéru: Zvolen rozospievala Natália Hatalová

VIDEO: 18-ročná stíha aj skúseným hudobníkom. O trojgeneračnej zvolenskej kapele v ROZHOVORE

Hudobné vystúpenia tretieho Nedeľného korza
6
Galéria
Tretie zvolenské korzo v OBRAZOCH
33
Galéria
Foto: Nicole Regecová
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM